Ouderwetse gezellige Koi dagen

Ouderwetse gezellige Koi dagen

Koi ophalen, koi bewonderen en gezellig praatje komen maken of een koi selecteren het kan en mag allemaal.

johan van rijswijk

Het nieuwsitem zal grotendeels in het teken staan van Dainichi, een kweker die met vernieuwde bloedlijnen betere bouw nastreeft dan vroeger. Alle andere punten waren bij de showa al fantastisch en dik in orde, nu de bouw ook verbeterd is, kon ik het na een tryout afgelopen jaar niet laten om meerdere top tosai bij hem op de veiling te kopen.

Maar eerst nog een keertje aandacht voor deze Tamaura Sanke van 70+ die afgelopen donderdag na 4 maanden genieten opgehaald is. Wat een imposante verschijning en met slechts 2,5 jaar oud nog zoveel toekomst,.

Vooral de basis het shiroji is zo spierwit met samentrekkend sumi en indrukwekkende lengte/body wens ik deze hobbyist veel plezier komende jaren met zijn aanwinst. Korte blik op de binnenvijver nadat Sanke in de Bowl geplaatst is en wacht op zijn eigenaar die in de file stond.

Dan aandacht voor Dainichi. Alle nog beschikbare Tosai zijn in de Bowl gezet en wie kan dat niet beter dan Ben om ze te beoordelen. Ben zal alle Tosai 1 voor 1 bekijken en zoals altijd zijn eerlijke objectieve mening geven. Bekijk eerst de totale bowl en hoef hier verder geen uitleg meer aan te geven omdat ik daarna alle Dainichi film plaats, dit is leuk en plezierige kijkvoer voor de Pasen.

Totale bowl 27 tot 38 cm groot en 8 maanden oud.

Beginnen met de grootste Tosai SH-V24-011776 lengte 38 cm en van de bekende bloedlijn SuperMonster.

De volgende showa moet de sumi het nog gaan invullen kijk en luister SH-V24-011364 bloedlijn Monroe

Klassieke Showa SH-V24-011473 offspring of Monroe hier geen twijfel over de opkomende koptekening.

Altijd spannend wat deze koi gaan doen een extra leuke dimensie aan onze hobby zeker bij showa SH-V24-011497

Het clown neusje (kuchi beni) een leuke verschijning SH-V24-011351 waar ik eerlijk gezegd bij inkoop dacht misschien wat saai en minder goed, was ik gisteren aangenaam verrast toen ik ze in de bowl goed kon beoordelen.

De laatste Showa namelijk SH-V24-011356.  Bekijk hier naar de uitleg van de eigenaar en hou deze showa in de gaten want deze gaan we zeker nog terug zien met update filmpjes in de toekomst.

Ben beoordeeld zijn nieuwe aanwinst SH-V24-011356

Hopelijk genieten jullie van onze enthousiasme, want waren gewoon spontaan aan het genieten van deze bowl en zeggen dan ook wel is iets wat misschien niet bevalt. De Showa die reeds verkocht waren hebben wij laten zwemmen omdat die binnenkort opgehaald worden en ze rust verdienen met respect voor de hobbyist.

Dan als laatste een oproep, 18 april komen er weer grote koi binnen van Sakai en Momotaro en heb ik ruimte nodig. Er zwemmen nog twee grote Kin Matsuba die weg mogen uit de vijver, wie helpt mij voor slechts een paar tientjes af van deze koi, bieden vanaf 10€ mag hieronder bij reacties, de enige voorwaarde is ophalen voor 16 april 2024.

Met 60 cm een mooie aanwinst voor de kleine portomonee

Bieden mag vanaf nu hieronder in reactie, degene op film is bijna 60cm, de andere is groter zie eerste film in de vijver. De hoogste bieder heeft eerste keus de tweede niet. Succes met lezen en bieden. Interkoi Nederland vanuit Spijkenisse wenst jullie een fijne tweede Paasdag,

Johan 

 

Meer afbeeldingen

Ouderwetse gezellige Koi dagen : afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml