PIP Probiogel, Probiotische handreiniger

PIP Probiogel, Probiotische handreiniger

Vanaf deze week is Interkoi voortaan uitgerust met de Probiotische handreiniger. Waarom zul je je afvragen, omdat er toch reeds voldoende produkten in de handel zijn die dezelfde werking hebben…FOUT

Wat is het speciale aan PIP Probiogel ? Deze gel heeft de speciale eigenschap dat ze 4 uur werkzaam is, zodat een bescherming voor bacteriële infecties minder kans maakt. Het laat zich smeren als een gel, maar als het in aanraking komt met de huid, wordt de gel vloeibaar. Dit is een heel belangrijk onderdeel, want wie veel met koi bezig is, vergeet dit wel eens. Je hoeft bij regelmatig gebruik niet telkens je handen te wassen en te ontsmetten, maar je kan zorgeloos verschillende koi behandelen. Ik gebruik het ondertussen regelmatig, want je huid wordt ook nog eens zo zacht als een babykontje, en dat met mijn handen....

Nu is het zo dat ik deze publiciteit niet speciaal maak voor de particulieren, maar misschien een goed idee voor de handelaars, die dit produkt nu bij mij kunnen aanschaffen, incl. een dispenser die ze overal kunnen neerhangen, en waar zowel de handelaar als de klant baat bij zullen hebben. Het is niet overdreven duur, maar het is wel duurzaam getest. Ik zet hier even het onderzoek en de testen op een rijtje.

Produktbeschrijving:

PIP Probiogel is een probiotische alcolische gel voor handzuivering. PIP ProbioGel heft antibacteriële en schimmelwerende effecten, evenals een beperkte viruswerende werking (volgens RKI). De probiotische bacteriën in PIP ProbioGel creëeren een gezonde huid microflora. PIP ProbioGel heeft ook conditionerende kenmerken en vochtinbrengende eigenschappen. Het verfrist de hand zonder water, en laat een aangenaam en kalmerend gevoel op de huid achter.

Er komen ook kleine flacons in de handel voor particulieren, zodat je deze altijd kan gebruiken. Ook zullen er kleine stalen uitgedeeld worden tijdens de BBQ dagen op 16 mei aan de deelnemers. Binnenkort zal het in de handel te verkrijgen zijn.

De prijzen zoals ik ze aanbied aan eventuele geinteresseerden:

1/2 liter incl. pomp: 12,95 euro

Dispenser LCP T Wit 1000 ml incl. 1 Liter PIP Pro Bio Gel: 84,95 euro (zie foto)

PIP Pro Bio Gel 1 Liter als refill bij de dispenser: 18,95 euro

Bus refill 17 l. : 249,00 euro

Ik heb alvast 3 dîspensers hangen bij Interkoi, en ik heb nog 3 dispensers incl. 1 liter biogel, en 1x 1/2 liter Gel met pomp liggen. Indien iemand interesse heeft, mag hij me een mail sturen. De dispensers is voor iemand die regelmatig de koi moet behandelen, de 0,5 liter Gel met pomp is aangeraden voor de particulier.

Produktinformatie PIP BioGel

Produktinformatie PIP BioGel

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240