Presentatie vijver 9

Presentatie vijver 9

Vanaf deze week presenteer ik voortaan 6 koi via vijver 9 die ik onlangs heb leeggemaakt. De bedoeling is dat je een aanbieding krijgt van deze 6 koi met de mogelijkheid om ze aan te kopen tegen een schappelijke prijs, als je tenminste kwaliteit/prijs als uitgangspunt bekijkt.

Het zou natuurlijk fijn zijn als je op de valreep nog een aantal koi kan verkopen. Door ze nu in vijver 9 te zetten, waar ze zich bijzonder goed gedragen, kan je ze van vrij dichtbij aanschouwen en indien nodig in een bowl zetten om te bekijken. 

Ik heb er een filmpje van gemaakt. Zo kan je zien wat er zich op dit moment in bevind. Het zijn allen koi van 60 cm+ met nog veel toekomstmogelijkheden, niet zomaar de eerste de beste koi. Deze koi zullen nu aangeboden worden vanaf 1000 euro, een lucratief aanbod voor de koper, want de koi zijn vele malen meer waard.

De bedoeling is dat als er een koi verkocht wordt, er een andere wordt bijgeplaatst. Het zou fijn zijn mocht ik er 6 van kunnen verkopen, maar dat is een utopie. Het zijn in ieder geval allen zeer degelijke koi die het waard zijn om een goede eigenaar te vinden die er nog jaren plezier van kan hebben.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA23-0505

showa SH-NA23-0505
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml