Prijzen tijdens ontmoetingsdagen 4 mei

Interkoi Wielsbeke schenkt 150 kg (6 zakken) KSB filtermateriaal tijdens de ontmoetingsdagen van Interkoi Arendonk.

Deze prijs zal getrokken worden uit de ingeleverde waardebonnen. Dus denk eraan: breng ten allen tijde je waardebon mee, want er zijn nog mooie prijzen die weggegeven worden.

Toch nog even een bedankwoordje aan Filip van interkoi Wielsbeke voor het schenken van deze prijs. De trekking zal gebeuren door één van mijn kleinkinderen.

Wat is KSB filtermateriaal ?

KSB is een ideaal filtermedium voor koi filters, SHOWER en trickle filters, planten filters, aquarium filters en alle andere toepassingen waar gefilterd wordt door middel van micro-organismen. Het is in dit gedeelte van het filter proces dat de nitrificatie plaatsvind. Het vijver water wordt ontdaan van de giftige stoffen die de vissen geproduceerd hebben. Dit proces speelt zich af in het filtermedia waar bacteriestammen zich vasthechten aan het filter materiaal. Het zijn deze bacteriestammen die verantwoordelijk zijn voor het behoud van goede water waarden. Door het grote aanhechtings oppervlak en open structuur is KSB het perfecte filtermateriaal voor dat gedeelte van het filter waar de bacteriestammen zich bevinden. KSB heeft een aanhechtings oppervlak van 400-450 m2 per m3.

Nog even vermelden dat KSB uit stock leverbaar is door interkoi WIELSBEKE en dat dit normaal verkocht wordt per zak van 25 liter voor 25 euro excl. transport.

Meer afbeeldingen

Prijzen tijdens ontmoetingsdagen 4 mei: afbeelding

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240