Probites is geleverd

Probites is geleverd

Vroeger dan verwacht, maar beter te vroeg dan te laat werd de probites geleverd. Bijna 3000 kg ga ik moeten sorteren, verdelen en sommige versturen.

Ik ga proberen vandaag nog alles in orde te krijgen zodat iedereen zaterdag of zondagmorgen zijn deel van de koek mee naar huis kan nemen.

Uiteraard vind ik het fijn dat alles ook zo snel mogelijk opgehaald wordt, dan zul je kunnen begrijpen, want het neemt een heleboel plaats in, en weg is weg….

Het zal een flinke werkdag worden dat kan ik mezelf al verzekeren…en deze avond moet ik bovendien nog naar Schiphol om mijn volgende lading af te halen. Een lange zware dag kondigt zich aan….

Maar dat is weer nieuws voor morgen. Je moet er wat voor doen om je site levendig te houden….

Ondertussen zwemmen de zwaargewichten ontspannen rond. Ik moet eerlijk toegeven dat ik onder de indruk ben van de kolossen.

Ik heb natuurlijk meerdere keren al zwaargewichten van boven de 85 cm in mijn vijvers gehad, maar niet in die aantallen. Toch machtig om te zien hoor, dus als je langs komt, is er wel iets te bewonderen.

Deze avond komen er nog van die monsters bij , en dan is het toch wel indrukwekkend ! Je hebt grote koi, dat is één ding, maar je hebt ook goede grote koi en dat is een punt dat heel wat subtieler is.

Nu zou het nog de kunst moeten zijn om dit assortiment aan te vullen met gosanke van dezelfde klasse en grootte, maar dat is een ander verhaal. Dat zal nooit zo eenvoudig zijn, maar het blijft een streven.

Zoals het er nu voorstaat is het wachten op de grote ophaalbeurten van de koi die overwintert hebben en dan wordt het tijd voor de nieuwe indelingen en de voorjaarsrust.

Begin april komen er weer grote ladingen binnen, en dan op weg naar de lente en de zomer….joepie….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240