Puik werk Johnny !

Puik werk Johnny !

Het is intensief werk en soms moet je redelijk creatief zijn om bepaalde oplossingen te vinden voor problemen, maar die worden altijd opgelost. Het resultaat mag gezien worden.

Dit zijn niet van de makkelijkste overkappingen, want ze moeten af en toe aangepast worden aan bepaalde situaties die niet overeenstemmen met makkelijke vierkante vijvers zoals bij mij. In dit geval was het een filterput die min of meer in de weg zat.

Het probleem werd echter opgelost en de overkapping rust bij de filterput nu op een speciaal gemaakt frame dat de overkapping daar draagt zonder de filterput die automatisch naar boven gaat hindert. Een puik stukje werk dus.

Voor mensen die een overkapping a la Johnny wensen, is het wenselijk om dit eigenlijk voor de winter te doen en niet tijdens de winter. Het bespaard moeite en tijd en je kan ondertussen sparen voor de betaalbare overkappingen die Johnny voortaan in elkaar knutselt.

Verschillende kleine puntjes van aandacht werden toegepast, die gebasseerd zijn op ondervinding en die alles dat stukje beter en makkelijker maken. Voor bijna alles is een oplossing, maar niet alle oplossingen kunnen gevonden worden.Soms is het onmogelijk om een verstandige overkapping te bouwen, maar dat zijn uitzonderingen.

Wie dus een overkapping wenst voor de winter 2021-2022, kan beter nu al contact  opnemen met Johnny. Dit project was  niet eenvoudig, maar het eindresultaat mag er zijn. De gazon is nog groen en weelderig en er is nog veel plaats voor veel vijvers....

 

Meer afbeeldingen

Puik werk Johnny !: afbeelding 1
Puik werk Johnny !: afbeelding 2
Puik werk Johnny !: afbeelding 3
Puik werk Johnny !: afbeelding 4
Puik werk Johnny !: afbeelding 5
Puik werk Johnny !: afbeelding 6
Puik werk Johnny !: afbeelding 7
Puik werk Johnny !: afbeelding 8
Puik werk Johnny !: afbeelding 9
Puik werk Johnny !: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Johnny

Dankjewel voor dit item, was een mooi project. 👍👍


Johan

Ben benieuwd


Kristof_d

Knap gedaan door Johnny.
Mooie locatie ook. 👍🏻


Matthijs

Superstrak werk weer Johnny-boy!


mitch

johnny be good👍👌


phil

Zeer mooi afgewerkt ...ga dit ook in overweging brengen voor volgend jaar.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74