R-Collectie van Narita

R-Collectie van Narita

Het zijn lange vermoeiende dagen. Het is ontzettend spannend, maar het blijven lange dagen die niet in je kouwe kleren zitten. Bovendien moet je s'avonds  nog terug naar Okayama, een treinreis van enkele uren, en dan zit de dag erop.

Ik had een aantal inschrijvingen voor bepaalde mensen, en ik had ook enkele koi op mijn wishlist staan. Zodra ik het  nieuwsitem hier neergepend heb, zal ik de nieuwe koi online zetten. Eentje ervan, de speelse maruten Shusui, was in opdracht en kreeg ik te pakken. Referentie Narita Shusui nr. 197

Het is niet altijd eenvoudig een koi te pakken te krijgen als je kijkt op één van de foto's hoeveel stickers er op één certificaat geplakt zijn. Met andere woorden er zijn heel wat mensen die de koi willen kopen en het systeem van lucky draw werkt nu éénmaal heel neutraal, maar wel eerlijk.....iedereen maakt gewoon een kans.

Bij de shusui waren er een 16-20 tal briefjes geplakt en geloof het of  niet, van de stokjes werd pas het allerlaatste stokje met de rode punt getrokken...en dat was ik. Mijn klant tevreden, ik tevreden, beter kan  het natuurlijk niet.

Heel veel geluk had ik niet in het totaal, maar ik werd wel als winnaar getrokken bij een pracht van een tancho van 66 cm van hele goede kwaliteit, wat zeg ik bijzonder goede kwaliteit. Als ik deze bij Momotaro moet komen ben ik het dubbele kwijt. Hele zuivere body met een prachtige rode stip precies zoals het moet zijn, Zo vind je ze niet veel, en bovendien nog van een gerespecteerde kweker.  Kijk goed naar het filmpje, dat zegt genoeg.
Referentie Narita Tancho kohaku nr. 200

De koi waar ik bijzonder blij mee was, maar wel prijzig, is de fantastiche kindai showa van Isa. Ik was dadelijk verliefd op deze koi die met zijn 78 cm zeker niet van de kleinste is. Hier zit nog 10 cm rek op als je dit laat doorgroeien in je vijver en de liefhebbers van een imposante kindai showa mogen in hun handen wrijven.  Referentie Narita Kindai Showa nr 64

Hele goede huidkwaliteit, klaar voor in de show in te zetten,  potentie om heel groot te worden, beni en sumi van goede kwaliteit waarbij het sumi vemoedelijk nog zal versterken in de toekomst. Het werd best een geslaagde dag.

Ik heb s'morgens bij het bekijken van de koi een overzichtsfilmpje gemaakt van een groot aantal bowls en geloof me, er zat het één en ander binnen...Ik zou zeggen, geniet van het filmpje .Het duurt wel bijna 11 minuten.

Ik heb van Narita San een aantal kalenders gekregen. Zie bijgevoegde foto. Uiteraard mogen de mensen die een koi kopen beslissen of ze en kalender 2020 willen of niet. De overige wil ik aan mensen uitdelen, maar ik wacht even totdat ik weet wie een kalender wil van de koi die gekocht zijn. Je mag je altijd aanmelden als er kalenders overblijven, ik zal je naam noteren en nadien verloten.

 

Meer afbeeldingen

R-Collectie van Narita: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

12 reacties

The Untouchable

Graag ook een Narita kalender voor mij, indien en voor zover niet reeds uitgeput door kopers van Narita R Collection koi.

Ronny V

Geef jij nu onrechtstreeks toe een Narita fan te zijn geworden?  😜

The Untouchable

@Ronny V Nee toch niet, enkel van zijn kalender met daarop een greep uit zijn R snoepwinkel, want je weet dat ik nogal krenterig ben ingesteld.

Wim DW

@Ronny V verliefdheid komt met de jaren zeker


Gerwin

prachtige showa!! Gefeliciteerd.

The Untouchable

Ja die kindai showa van Isa, dat is weer eentje om duimen en vingers van af te likken. Heel mooie en goede showa! Mogelijk een GC in wording?

Wim DW

@The Untouchable ik zeg het niet graag maar je zou is gelijk kunnen hebben


William William

Film bij Narita, een geluk was ik daar niet, er zouden financiële ongelukken gebeuren.    :-)

The Untouchable

Er overkomen mij de jongste tijd nogal wat financiële ongelukken moet ik zeggen, but that\'s life (which can be over tomorrow), at least if you follow Pink Floyd in it\'s famous song: \"How I wish, how I wish you were here\".


William William

De Kindai Showa  wat een mooie jonge vrouw, is als een sprookje. Mocht er nog een kalender beschikbaar blijven, heel graag, is een echt hebbeding.


rudy

Prachtige koi gescoord luc, goed bezig👍👍👍

interkoi

Dank je Rudy \"the shark\"


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240