R-Collectie van Narita

R-Collectie van Narita

Het zijn lange vermoeiende dagen. Het is ontzettend spannend, maar het blijven lange dagen die niet in je kouwe kleren zitten. Bovendien moet je s'avonds  nog terug naar Okayama, een treinreis van enkele uren, en dan zit de dag erop.

Ik had een aantal inschrijvingen voor bepaalde mensen, en ik had ook enkele koi op mijn wishlist staan. Zodra ik het  nieuwsitem hier neergepend heb, zal ik de nieuwe koi online zetten. Eentje ervan, de speelse maruten Shusui, was in opdracht en kreeg ik te pakken. Referentie Narita Shusui nr. 197

Het is niet altijd eenvoudig een koi te pakken te krijgen als je kijkt op één van de foto's hoeveel stickers er op één certificaat geplakt zijn. Met andere woorden er zijn heel wat mensen die de koi willen kopen en het systeem van lucky draw werkt nu éénmaal heel neutraal, maar wel eerlijk.....iedereen maakt gewoon een kans.

Bij de shusui waren er een 16-20 tal briefjes geplakt en geloof het of  niet, van de stokjes werd pas het allerlaatste stokje met de rode punt getrokken...en dat was ik. Mijn klant tevreden, ik tevreden, beter kan  het natuurlijk niet.

Heel veel geluk had ik niet in het totaal, maar ik werd wel als winnaar getrokken bij een pracht van een tancho van 66 cm van hele goede kwaliteit, wat zeg ik bijzonder goede kwaliteit. Als ik deze bij Momotaro moet komen ben ik het dubbele kwijt. Hele zuivere body met een prachtige rode stip precies zoals het moet zijn, Zo vind je ze niet veel, en bovendien nog van een gerespecteerde kweker.  Kijk goed naar het filmpje, dat zegt genoeg.
Referentie Narita Tancho kohaku nr. 200

De koi waar ik bijzonder blij mee was, maar wel prijzig, is de fantastiche kindai showa van Isa. Ik was dadelijk verliefd op deze koi die met zijn 78 cm zeker niet van de kleinste is. Hier zit nog 10 cm rek op als je dit laat doorgroeien in je vijver en de liefhebbers van een imposante kindai showa mogen in hun handen wrijven.  Referentie Narita Kindai Showa nr 64

Hele goede huidkwaliteit, klaar voor in de show in te zetten,  potentie om heel groot te worden, beni en sumi van goede kwaliteit waarbij het sumi vemoedelijk nog zal versterken in de toekomst. Het werd best een geslaagde dag.

Ik heb s'morgens bij het bekijken van de koi een overzichtsfilmpje gemaakt van een groot aantal bowls en geloof me, er zat het één en ander binnen...Ik zou zeggen, geniet van het filmpje .Het duurt wel bijna 11 minuten.

Ik heb van Narita San een aantal kalenders gekregen. Zie bijgevoegde foto. Uiteraard mogen de mensen die een koi kopen beslissen of ze en kalender 2020 willen of niet. De overige wil ik aan mensen uitdelen, maar ik wacht even totdat ik weet wie een kalender wil van de koi die gekocht zijn. Je mag je altijd aanmelden als er kalenders overblijven, ik zal je naam noteren en nadien verloten.

 

Meer afbeeldingen

R-Collectie van Narita: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

12 reacties

The Untouchable

555

Ronny V

555

The Untouchable

@Ronny V 555

Wim DW

@Ronny V 555


Gerwin

555

The Untouchable

555

Wim DW

@The Untouchable 555


William William

555

The Untouchable

555


William William

555


rudy

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml