, maar deze naam zegt alles, en zo zie je maar dat het niet allemaal goud is dat blinkt.

" /> , maar deze naam zegt alles, en zo zie je maar dat het niet allemaal goud is dat blinkt.

" />
Rommeltje

Rommeltje

"What's in a name", maar deze naam zegt alles, en zo zie je maar dat het niet allemaal goud is dat blinkt.

Wij, en hiermee bedoel ik de dealers, laten graag zien wat goed is ontwikkeld, en zwijgen verstandig over de minder goede ontwikkelingen. Ik veronderstel dat de mensen zelf verstandig genoeg zijn om door de glans en glamour te kijken van de vele kanjers die trots getoond worden.

Ik heb er echter geen problemen mee om minder goede ontwikkelingen te tonen, want die zijn er ook. Bij deze een kleine up-date van jack, over de showa " target="_blank" rel="noopener">1212010 die naar zijn vriend Gert-jan is gegaan. (filmpje getoond is de showa bij aankoop)

Lichte groei gemaakt,nu 34 cm. Kijkend naar het seizoen is de koi vrij laat in de vijver gekomen door de lange winter. Meen dat de Showa 28 cm was toen hij opgehaald werd in de eerste week van mei, dus naar de centimeters kijkend beetje jammer.

1212010 op dit ogenblik

Beni loopt duidelijk terug op het hoofd, op de schouders is het voor elkaar net als vlak voor de staartwortel.

Midden stuk body is het gewoon gevaarlijk beni, te dun. Het sumi roert zich over de gehele body ,waar het aan de oppervlakte komt is het niet overtuigend; vraagt nog wat meer tijd.

Bouw is niet geheel overtuigend,zeer waarschijnlijk male. Kijkend naar de afmetingen hoofd had iets beter verwacht eigenlijk. Misschien volgend jaar wat meer in verhouding komen ?! Je kan echter voor de prijs geen wonderen verwachten, monitoren en leren van dit soort koi !

Qua filterinstallatie voor de hobbyisten onder ons nog een paar plaatjes van de air-sieve die erbij gebouwd is. Na het grove voorfilter nu dus ook een sieve met direct daarachter de pomp die het naar de bakki shower brengt. Lucht pomp voor het air gordijn 40 liter. Standtijd sieve moet zeker 14 dagen kunnen bedragen.

Nog even melden dat de laatste shiro van Omosako, 1304039 ook naar zijn nieuwe thuis is gegaan. Dit was één van de shiro met een sterker sumi, zodat we de ontwikkeling op konden volgen met die shiro die meer onderliggend sumi hadden.

Wat deze shiro wel had, is een bijzonder sterk sumi met een perfecte glans. Het koppetje was mooi breed. De vraag is nu wat dit in de toekomst zal doen. Misschien komen we het wel te weten...wie weet....

Meer afbeeldingen

Rommeltje: afbeelding 1
Rommeltje: afbeelding 2
Rommeltje: afbeelding 3
Rommeltje: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137