Nog eens nieuws van de Rudy

Nog eens nieuws van de Rudy

Jawel, hij leeft nog...Het is alweer van het voorjaar geleden, want in de zomer moet Rudy met zijn autokes spelen. In de winter zal het wel weer tijd worden voor zijn koi denk ik, het leven kan saaier zijn...

Hier zijn boodschap:

hallo luc,heb wat flimpje gemaakt over de evolutie van de koi’s die ik dit jaar heb gekocht, zal ze in volgorde door sturen

Sanke momotaro - 43 cm, tosai

Showa Isa - 53 cm

Tancho momotaro - 46 cm, tosai

Showa Isa - 48 cm

Shiro momotaro - 68 cm, nisai

Kohaku Taniguchi - 53 cm, nisai

Kohaku Takigawa - 52 cm, sansai

Sanke momotaro - 62 cm, sansai

Tancho showa momotaro - 67 cm, 4 yonsai

Ginrin showa Taniguchi - 35 cm, tosai

Voila, hier kort verslag ben redelijk tevreden,wat denk jij ervan. Filmpjes zijn doorgestuurd, ik ben wel zeer tevreden met de showa van Isa, is 4 cm gegroeit en is mijn favorietje. De minste vindt ik de sanke momotaro de tosai 43 cm en als vrouw gekocht maar is een man, dus teveel betaalt vindt ik. (lap, dat weet ik ook weer...) De shiro doet het goed, sumi moet nog verder komen maar groeit zeer goed!!!!

Van de tancho showa van Momotaro heb ik nog een filmpje van februari 2009. Dit was er nog eentje uit de 42 reeks destijds.

Ondertussen heb ik "mijn infrastructuur" gisteren in orde gemaakt en volledig netjes achtergelaten, en ben dan ook klaar voor vertrek. Mijn zonen zullen de zorgen een tijdje overnemen totdat ik weer terug ben.

Raar maar waar, ik verwacht dit maal veel van mijn reis, maar gewoonlijk valt het dan dikwijls tegen. Ik heb prachtige vissen gespot, en samen met Matthijs hebben we een X aantal vissen als geschikt bevonden, tenminste wat we op foto en film konden zien. In het echt zijn ze altijd nog beter, alhoewel sommigen tegenvallen.

We zullen terplaatse even moeten checken of ze allemaal in orde zijn, en kijken of er iets uit de bus valt. Straks vertrekt mijn vliegtuig naar Seoul en rond 20.00 uur morgenavond ben ik in Okayama.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137