Samenwerken kan lonenda zijn

Samenwerken kan lonenda zijn

Als gelijkgestemde geesten elkaar ontmoeten kan samenwerken nuttig en lonend zijn. Johan zijn doel is om mooie koi in beperkte mate aan de man te brengen en hij is goed in wat hij doet.

Het hoeven niet de grote aantallen te zijn, en het doel is om met liefde de koi te laten evolueren tot gezonde en interessante koi voor de toekomst. Door een goede band met de klanten wordt het doel bereikt en dit strekt Johan tot eer.

Je kan het zien aan de betoverende kohaku van Matsue die gisteren naar huis vertrok. Het was kiezen tussen 2 kohaku, waarvan je kan zeggen dat het moeilijk kiezen is, maar een keuze moet gemaakt worden.

Zelf ken ik natuurlijk de klant niet, maar het schijnt niet de 1ste koi te zijn die hij kocht. Vorig jaar liet hij zich verleiden door een yamabuki van Momotaro en dat bleek een verstandige keuze te zijn geweest, waarvan hij nog een filmpje doorstuurde. Goede keuze trouwens...

Een optie op een bloedmooie sanke zit in de pijplijn, en als ik de klant was zou ik niet twijfelen, want hier kan je echt plezier aan beleven. Als hij deze sanke niet koopt zou ik hem best terug willen kopen, want hij behoorde ook tot mijn hebbedingetjes.

Een sanke met deze huidkwaliteit, het sumi perfect op het shiroji geflankeerd, tsubo sumi genaamd, hoe kan je ze toch gemaakt krijgen....

En weet je wat, er zwemmen nog een aantal van deze schoonheden bij Johan rond. Neem je kans te baat en contacteer hem als je meer wil weten....

De wintercollectie

Rest me nog de koi aan te bieden die mogelijk een winter door mogen brengen in de superieure opgroei tot volgend jaar. Het zijn wel veel kohaku, maar wat is er tenslotte mooier dan een kohaku ?

Deze afgewerkte Matsue kohaku van 62 cm moet het voor geen enkele andere kohaku onderdoen. Lange strakke lichaamsbouw die volledig ingevuld wordt. Dit zou wel eens een grote kunnen worden die voldoet aan alle wensen. strak en glad gestreken noemen ze dit met een superb huidje en aangenaam patroon.

Prijs inclusief verblijf tot ± 15 april 2020 in onze opgroei: 3 750 euro.

Bij afhalen in oktober krijg je een korting van 250 euro.

Een kohaku van Sakai FF is nu aan de beurt. Deze kocht ik wel bij een event bij Narita, de man met het beste koi oog, die kan bogen op een enorm succes. Ik vraag me tellkens af hoe je een succesverhaal zoals dit van Narita kan realiseren, want het is oh zo moeilijk om met koi verkopen je boterham te verdienen, en hij houdt er meer dan een boterham aan over. Ik kan er alleen maar respect voor opbrengen en geen jaloezie zoals dikwijls gebeurd.

Vermoedelijk werd deze koi niet verkozen door zijn patroon dat niet voldoet aan de meeste eisen, maar kijk iets verder dan je neus lang is en je zult een prachtige en toekomstige jumbo ontdekken, met een verfijnde huidkwaliteit en geweldige body.

Prijs inclusief verblijf tot ± 15 april 2020 in onze opgroei: 3 750 euro.

Bij afhalen in oktober krijg je een korting van 250 euro.

De laatste voor vandaag is nog eens een matsue kohaku van 62 cm, een mooie maat voor een aparte koi. Ik hou van dit soort patronen, niet te simpel, niet te alledaags, maar wel met het nodige evenwicht en uitstraling. Nog een maandje en dan kan ze hopelijk naar een nieuwe eigenaar, maar dat is natuurlijk af te wachten. Of ze naar de opgroei gaat of naar een nieuwe klant is nog maar de vraag.

Prijs inclusief verblijf tot ± 15 april 2020 in onze opgroei: 3 750 euro.

Bij afhalen in oktober krijg je een korting van 250 euro.

Ook hier is indien gewenst de 50/50 regel van toepassing

Dit wil ik toch nog eens even laten lezen

Deze woorden kreeg ik te horen via messenger van Matteo Ramponi:

Dear Bomba, I'm sorry I got the news after leaving Arcen. I wanted, and I want, to shake your hand for the nice gesture towards Fabio. Not so much for the gift of the young champion, who testifies to your friendship and makes you a Lord, but for the beautiful and sincere words for Fabio that have incredible value !! Congratulations, for me the HKS Best in Show 2019 is you! A lot of Estimate! Matteo

Het is wel Engels met haar op, maar de boodschap is aangekomen en daar krijg je het warm van.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240