Sanke en Kohaku

Sanke en Kohaku

Als ik alles zowat bekijk, zie ik dat er bijzonder veel sanke in beeld zijn gekomen de laatste maanden, sanke en kohaku.

Niet dat daar iets mis mee is, maar het valt op dat er minder en minder showa in beeld komen. Er zijn er nog wel, maar die hebben de winterrust gekregen.

Ik ben toch van plan om deze week de vijver met voornamelijk showa over te brengen naar vijver 1, een vijver waar de koi beter kunnen bekeken worden.

Na het bowlen van enkele showa en sanke was het dan ook een goede gelegenheid om deze onmiddellijk over te zetten. Een filmpje kan natuurlijk niet ontbreken.

Enkele trouwe klanten kwamen ook nog langs om mee te kijken en dan bedenk ik mij dat ik toch veel goede en trouwe klanten heb, waarbij ik zelf het opgroeien van hun kinderen mee kan volgen…

Het geeft een warm en dankbaar gevoel. Ondertussen staat de tijd niet stil, en moet ik mij voorbereiden op de volgende reis naar Japan die volgende week begint.

Vrijdag ga ik de kappen eraf halen en zal de zucht naar de lente en de zomer nog opgevoerd worden. De tijd voor de vernieuwing is aangebroken, de tijd voor het ophalen van de koi is al begonnen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml