Sanke met TOEKOMST

Sanke met TOEKOMST

Mooi nieuw thuis voor een beloftevolle Sanke 

Sommige Koi hobbyisten staan voor iedereen en dus ook voor mij klaar als er geholpen moet worden en deze week bezocht ik een hobbyist in hart en nieren.

Een aantal keren bezocht ik deze vijver en deze week mocht ik ook wat moois afleveren. Begroet door de vriendelijke honden voel je hier in deze mooie achtertuin gelijk thuis. Ondanks de gezelligheid en gepraat over koi, koi, koi, filtering, waterkwaliteit enzv.... moet denk ik toch de aandacht gaan naar deze (persoonlijke Tategoi).

Bewust vermeld ik persoonlijke tategoi want voor Paul en mij is deze Sanke een koi met veel potentie voor in de toekomst, "nu alles aanwezig maar zeker nog niet af". Alles aan deze koi moet nog een paar jaar ontwikkelen en dan zit ze denk ik op de juiste plek.

Bewonder haar rustig op dit filmpje ze komt net uit de transportzak en het weer hielp niet mee. Vergeet niet deze Sanke is slecht 27 maandjes oud en we hebben haar nog gemeten kwam op 68 cm. De verwachting is dat ze in de winter de 70 wel is aan kan gaan tikken en volgend seizoen de 70 gaat passeren.

Het sumi was begin dit jaar heel dunnetjes zichtbaar en nu al volop aan het doorkomen tegen het sterke rood aan, wat ook nog is goed verdeeld zit over de gehele body. Het rood is op deze Sanke een erg goede basis lange en brede kop samen met het staartstuk laten veel groeipotentie zien. Koi met veel Toekomst, goed gezien maar dat deze fanatieke sympathieke hobbyist een goed oog heeft op koi en koi verzorgen is goed zichtbaar op dit filmpje waar je veel mooie levendige koi ziet zwemmen met een goede stevige body.

Ondertussen kreeg ik door dat de Sanke al mee at en het goed maakt. Mooie Koi ontmoeting en ooit had ik een persoonlijke Tategoi lees hierover in het goed verzorgde magazine (zie foto) nu heeft Paul er 1 waar hij mee aan de slag kan.

Kreeg dag erna nog enkele foto's toegezonden, waar heel mooi te zien is wart rust en minder stress doet met een koi. Let goed op het sumi wat nu al veel beter is dan net na het transport. Gaat om de laatste twee foto's waar de Sanke in de vijver rond zwemt. 

 

Meer afbeeldingen

Sanke met TOEKOMST: afbeelding 1
Sanke met TOEKOMST: afbeelding 2
Sanke met TOEKOMST: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

12 reacties

InterkoiNederland

555


Johan D

555


Rudy

555


Eric

555

Polleke

555

Eric

@Polleke 555


Peter VDB

555

Polleke

555

Peter VDB

@Polleke 555


Polleke

555

Matthijs

555

Polleke

@Matthijs 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml