Schoonheid is onbetaalbaar

Schoonheid is onbetaalbaar

Je kan zeggen wat je wil, maar schoonheid is wat mij betreft onbetaalbaar, en je zult al wel weten waarover ik het heb. Als je de aangekochte collectie bekijkt en dan de toekomstmogelijkheden eruit filtert dan zou het duidelijk moeten zijn dat je straks een koi van 52-58 cm zult bezitten met een patroon om je duimen en vingers vanaf te likken.

Ja, het zijn mannen, en wat dan nog ! De tijd dat de mannen het onderspit moeten delven is zo goed als voorbij. Bovendien behoeden ze de eigenaar voor ongewenste kwaaltjes en zal het beni resultaat des te mooier zijn. De betere vrouwtjes die ik wou waren me te duur en het risico te hoog om aan te kopen.

Ik kan me dan wel op de betaalbare vrouwelijke tosai storten, maar wat ben ik ermee ? Helemaal niets, want dan ben ik niet tevreden en moet ik naar tosai kijken die ikzelf niet graag zie. Ik blijf bij mijn eigengereid standpunt dat ik enkel probeer koi te kopen die ik zelf graag zie. Dat weerspiegelt zich in het aanbod en gewoonlijk vinden mijn klanten mijn koi ook mooi !

Het wordt vandaag trouwens een drukke dag, want er worden heel wat koi opgehaald. Bovendien wordt het ook nog eens een zomerse dag en dan kan het niet meer stuk. Er is werk aan de winkel, en daar heb ik helemaal geen problemen mee.

showa van dainichiLaat me nog even publiciteit maken voor 2 koi die door Michael uit Duitsland werden aangekocht. Ik heb geen video van de aangekochte showa van Dainichi, maar ik kan je wel vertellen dat ze deel uitmaakt van de Dainichi cup waar er bijzonder interessante prijzen te winnen valt. Ik kan je dus momenteel alleen de foto laten zien, en zo gauw ik het filmpje heb zal ik ze updaten. Het is een showa van maar liefst 43 cm van Mona Lisa.

Ondertussen heb ik de info en de video van Michael ontvangen. Dit kan je bekijken onder deze link !

Daarnaast heeft hij een vrouwelijke tosai van Momotaro gescoord die tot eind dit jaar azukari mag  blijven. Alle informatie kan je vinden onder deze link. Voor prijzen en meer informatie over de voorwaarden kan je het best contact opnemen met Michael zelf. 

Zelf heb ik natuurlijk ook prachtige tosai gescoord die azukari mogen blijven en waarvan je alle informatie al hebt kunnen zien op de pagina met de nieuwste aanwinsten. Wie interesse heeft om een azukari aan te kopen mag me contacteren voor een prijsafspraak. Worden er geen van verkocht, dan wachten we af tot ze boven water zullen komen einde dit jaar.

De bijgaande foto is van de mama's van deze prachtcollectie, en we hebben een bijzonder zwak voor de nieuwe oyakoi Patricia. Het zijn misschien iets te veel kohaku bij Momotaro op dit moment, maar als je je specialiseert in een bepaalde soort, dan lijkt het mij normaal dat de kwaliteit ook verhoogd wordt, en dat zie je terug in deze collectie.

Er zijn momenteel genoeg azukari koi in het aanbod, ik zal er binnenkort nog eens wat proberen te verkopen via de veiling site van Interkoi. De veilingsite is vanaf deze morgen actief zoals je kan zien  Natuurlijk moet je me niet geloven, maar het aanbod van deze tosai is een sterk staaltje risico. 

De beginprijs is a la japan stijl met een belachelijk beginbod van 100 euro. Tel daar de BTW uit (21 euro) en dan nog eens het transport van de koi wat neerkomt op momenteel 60-80 euro per tosai, dan is het niet moeilijk om uit te tellen hoeveel verlies ik maak als er geen strijd geleverd wordt.

Afwachten is de boodschap. Er hebben zich al wel redelijk wat nieuwe mensen aangemeld via de veilingsite waarvan ik nog nooit gehoord heb, en dat schept natuurlijk mogelijkheden. Niet vergeten natuurlijk dat vanaf 550 euro de koi gratis azukari mag blijven in Arendonk tot medio oktober 2023. DUS.....

Registreer je wacht op mijn goedkeuring om mee te bieden !
Geniet van je zoektocht op mijn site naar je lievelingskoi, er staat voldoende lekkers op....

 

Meer afbeeldingen

Schoonheid is onbetaalbaar: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Jack

555

Eric

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml