Schoonheid kent geen grenzen

Schoonheid kent geen grenzen

Het bepalen van schoonheid is een subjectieve aangelegenheid en varieert van persoon tot persoon. Wat iemand mooi vindt, hangt af van hun persoonlijke smaak, cultuur, ervaringen en opvoeding. Er zijn echter enkele algemene benaderingen om schoonheid te beoordelen:

Symmetrie: Veel mensen beschouwen symmetrie als aantrekkelijk. Symmetrie in het het lichaam wordt vaak geassocieerd met schoonheid. Dit is waarschijnlijk omdat symmetrie wordt gezien als een teken van gezondheid en genetische kwaliteit.

oyakoiAl deze ingrediënten kan je terugvinden in deze kohaku van Momotaro die door Johan gescoord werd op de veiling van Momotaro gisteren. Hij kon het niet laten om toch een  poging te wagen om deze op de kop te tikken. Wel...een dikke proficiat Johan. Hiernaast zie je de foto van de mama.

Er is zojuist ook bevestigt door Daisuke dat deze kohaku azukari mag blijven tegen vergoeding en met 100% garantie. Net zoals deze kohaku van Interkoi Ameide. Voor de echte koikichi neem contact op met de eigenaars, het zijn uitgelezen kansen.

Maar laten we ook niet het geweldige assortiment vergeten dat momenteel aangekocht werd door de Interkoi familie, zowel door Interkoi Nederland, Interkoi Ameide, Interkoi Germany en Intakoi fuit.

Ik zou terloops ook nog even de aandacht willen vestigen op de sublieme sanke die Wiechert aankocht. Een subleieme sanke van Takigawa met het sumi op de juiste plaatsen zoals men graag ziet en met een opkomend fukurin dat deze sanke in de toekomst zeker zal doen stralen. sanke van takigawa

Alle aangekochte koi van betaalbaar tot prijzig zijn zeker de moeite waard en verdienen aandacht. Ik heb bijna alle koi even terug onder de knop nieuwe koiaanwinsten gezet,  Zodanig dat je een goed overzicht behoud over de lopende aanbiedingen.

Ondertussen ga ik verder met de voorstelling van de volgende 5 kandidaten die in rustfase gaan. Koikichi die toch nog interesse hebben om een koi aan te kopen mogen zich natuurlijk nog altijd melden. Deze koi hebben het goed naar hun zin momenteel in vijver 4 en genieten van een welverdiende winterstop.

De koi mogen sowieso blijven tot april 2024. De keuze is aan de koper. Indien gewenst kan je een aanbetaling doen van 50% nu en 50% bij het  ophalen van de koi. Kleine toegevingen die het de moeite waard maken.

Kohaku van Momotaro - 39 cm. 
Kohaku van Momotaro - 39 cm.
Sandan kohaku van Momotaro - 38 cm
Kohaku van Momotaro - 35 cm
Sanke van Sakai FF - 37 cm

Mag ik dan nog verzoeken om de laatste 2 koi van de veiling op te halen. Ze zitten ocharme met 2 in een vijver van 15 kuub, ze weten niet wat er gebeurd met zoveel plaats. Ook alle klanten die hun groepsaankoop nog moeten ophalen verzoek ik om nog deze zaterdag of zondag langs te komen. Ik zal alles klaarzetten.

Ik heb trouwens gehoord dat er storm op komst is op de dag dat ik vertrek naar Japan. Ik zal de overkappingen moeten beschermen tegen de storm en zal spanbanden aanbrengen zodat de overkappingen geen gevaar lopen. Ik raad alle andere mensen aan om hetzelfde te doen, want het schijnt behoorlijk te worden.

 

Meer afbeeldingen

Schoonheid kent geen grenzen: afbeelding 1
Schoonheid kent geen grenzen: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

InterkoiNederland

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml