Sekiguchi Saterday

Sekiguchi Saterday

Wie zich graag bezighoudt met de kleintjes moet ook aan bod komen.

Daarom dat ik nu zaterdag de Sekiguchi even zal presenteren in 2 grote blauwe bowls, zodat je ze goed kunt zien, en de mogelijkheid hebt om eventueel zelf te selecteren met een daarvoor bestemd maasnetje dat ik van Japan heb meegebracht.

Natuurlijk kan dit alleen onder begeleiding, maar je mag het wel zelf doen, zodat je zelf kan voelen hoe het is om koi te selecteren. Er zal dus ook een blauwe bowl klaarstaan om je keuze eventueel apart te zetten en te bekijken.

Ik heb ze gisteren nog even op de film gezet en er enkele van gemeten om een beetje zekerheid te hebben betreffende de maatvoering. De grootste is zowat rond de 25-27 cm, de kleinste zal zowat rond de 15-17 cm zijn. De meesten zitten rond de 20 cm.

Als deze zaterdag voorbij is, zullen ze niet meer in de verkoop komen, maar zal de temperatuur verhoogd worden naar 25° gedurende een paar maanden. Je hebt dan nog de keuze of je eventueel een Sekiguchi mee naar huis neemt, of dat je de Sekiguchi hier laat zitten tot eind september.

Om het aanbod compleet te maken, wil ik het verblijf in Arendonk tot eind september gratis weggeven aan de klanten die nu zaterdag nog een Sekiguchi willen aankopen. Normaal kost dit 100 euro per koi, maar ik ben zelf ook benieuwd wat het resultaat zal zijn.

Indien er nog meer dan 10 verkocht worden, zal ik er ook nog een kleine wedstrijd aan verbinden. Als het eind september is, zal ik de verkochte Sekiguchi opnieuw fotograferen en filmen en zal ik jullie de keuze laten maken, welke Sekiguchi Showa het beste is ontwikkeld.

Diegene die in dit geval wint krijgt een waardebon van 200 euro , te besteden aan koi of aan het Probites voer. Indien er echter geen 10 verkocht worden, moet ik de mini wedstrijd helaas afgelasten.

De prijs per Sekiguchi Showa is vermeld. Deze werden door Matthijs persoonlijk stuk voor stuk uitgekozen, onder het toeziend oog van Polleke en de gebroeders Sekiguchi. De Sekiguchi Showa zullen uit te kiezen zijn van ± 13.00 tot ± 15.00 uur. Er zijn nog slechts 17 Sekiguchi Showa te koop.

Indien je niet aanwezig kan zijn door omstandigheden, dan kan je van op afstand ook meedoen. Je zult dan helaas van de foto of van het filmpje moeten kiezen en beslissen voor zaterdag. Ik zal alle showa die nog te koop zijn op de eerste bladzijde zetten. De codenummers gaan van 1403052 tot en met 1403077.

Meer afbeeldingen

Sekiguchi Saterday: afbeelding 1
Sekiguchi Saterday: afbeelding 2
Sekiguchi Saterday: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240