Yondan showa.

DEZE KOI WERD ZOJUIST VERKOCHT

" /> Yondan showa.

DEZE KOI WERD ZOJUIST VERKOCHT

" />
Showa Momotaro nr.16-34 cm

Showa Momotaro nr.16-34 cm

De showa van vandaag is een heel bijzondere en mooie 4 stappen of Yondan Showa. Het wordt met de dag mooier en mooier...of wat vinden jullie er zelf van. Vergeet zeker niet naar de film te kijken van deze Yondan showa.

DEZE KOI WERD ZOJUIST VERKOCHT

Beoordeling: Ton

Dit is een showa naar mijn hart. Waarom? Elke showa uit deze serie heeft een prachtbody, goede toekomstmogelijkheden en geloof me als ze de ruimte krijgen om te groeien zwemmen er bij Luc’s klanten over een paar jaar allemaal showa’s van een centimeter of 80-85 zo niet groter! Wat mij zo boeit aan deze showa is het patroon. Als je de hi spots bekijkt en verder de toekomst in probeert te denken wordt dit toch een prachtig gebloemd 4 stappen patroon en met het sumi wat er omheen ligt wauw…. Wat een plaatje. Ik ben nu eenmaal een liefhebber van een Hi spot die over het hoofd doorloopt naar de schouders en dat heeft deze koi.

Motoguru is evenredig aanwezig en zal zich zeker in de toekomst met het overige sumi laten gelden. Het Shiroji is nu al mooi helder wit en zal in de toekomst prachtig afsteken tegen het opkomende sumi. Ik heb voor mezelf een schets gemaakt van deze koi als het sumi er doorkomt, wat een pracht wordt dit dan. Kiwa, Sashi, staartaanzet alles is bij deze koi zoals het bij een Tategoi moet zijn en de toekomst zal uitwijzen wat er met deze koi gaat gebeuren.

1 ding is zeker, deze dame krijgt straks de ruimte om te ontwikkelen dus de foto´s in de toekomst zullen het laten zien! Gewoon voor mij een toppertje!

Nog even dit: Een ieder kiest zijn koi ten eerste op gevoel en daarna op body, patronen en toekomstontwikkeling. Wat wil men? Kage showa, traditionele klassieke showa? Ieder maakt zijn eigen keuzes laten we daar duidelijk over zijn. Maar dat deze showa’s stuk voor stuk allemaal echte top Tategoi zijn is 200% zeker!

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml