Showtime, de BKS 2019

Showtime, de BKS 2019

Een belangrijke dag meld zich aan. Het is vandaag laden, vertrekken naar Hasselt, de stand inrichten maar eerst en vooral de koi verlossen uit hun dozen.

Ik ben benieuwd wat ze er van terecht hebben gebracht daar in Hasselt. Door werkzaamheden moesten ze een andere locatie kiezen. Natuurlijk is het een hele uitdaging.

Als je ieder jaar met dezelfde mensen dezelfde taken moet uitvoeren, is het een kwestie van routine. Nu wordt het een kwestie van improvisatie. Maar als ik zo de foto's bekijk die rondgaan komt alles wel in orde.

Er worden 71 wedstrijdvaten gevuld en er zijn 59 stands voorzien, waaronder eentje voor interkoi. Het zal een kwestie van afwachten zijn en hopen dat alles vlot verloopt.

Het enige wat ik hoop is dat ik me niet moet ergeren aan het lossen en laden, want daar heb ik een bloedhekel aan….Ik zal dus 2 dagen aanwezig zijn en je kunt me vinden in stand 11 te vinden vanaf inkom 1. Mijn vaten zijn vat 20 en 22, 2 grote vaten.

Ik breng 8 jumbo mee en 3 minder grote koi om de boel op te frissen. Wil je ze zien, kom dan gewoon even langs.

Ik heb niet veel om te verkopen in de stand, en het is meer een gebaar om de show een warm hart toe te dragen dat ik een stand heb, en natuurlijk om mijn klanten te ontvangen.

Toch doe ik een kleine actie, met het gebruikelijke voer Probites, één van de weinige producten die ik verkoop. Ik zet het even op een rijtje:

Je hebt de keuze uit Probites Summer, Probites Summer Mix, Probites Chlorella drijvend of zinkend. Allen zakken van 10 kg, buiten de Chlorella drijvend die is 9 kg.

Bij aankoop van 1 zak geef ik volgende dingen gratis. Je kan je keuze maken uit:

- 3 kg Probites Recovery ofwel

- 5 kg Breeder’s secret klei ofwel

- 2 kg Breeder’s secret klein incl. 500 gram spirulina in poedervorm ofwel

- 1 x boek van Rini Groothuis “Nishikigoi Symfonie”

Ik neem van alles 3 x 10 kg aan en hoop er niet teveel meer mee naar huis te moeten sleuren, dus kom langs om mijn taak te “verlichten”.

Ik heb goede koi bij. Ik kan geen aanspraak maken op een GC, daar heb ik de koi niet voor, maar ik heb wel bijzonder degelijke jumbo koi bij en hoop uiteraard op een geschikte prijs.

Mijn grootste koi is een sanke van ±85 cm, een kohaku van ± 82 cm en één van ± 70 cm. Daarnaast nog een showa van 75 cm en een sanke van ± 69 cm. Dat is voldoende om één vat te vullen.

In het 2de vat komt een bijzonder mooie chagoi van 79 cm, een showa van 67 cm die nog veel toekomst in zich heeft en één van mijn lievelings showa die ik gekocht heb als tosai en ondertussen 67 cm is gemeten.

Daarnaast nog een ginrin kohaku, een tancho sanke en een bijzonder interessante tosai sanke van 45 cm. Ik garandeer je wel 2 mooie vaten, daar ben ik zeker van.

Kom langs en geniet van het prachtige weer dat ons is voorspeld. Ik zal zowel op zaterdag als op zondag aanwezig zijn, Ben zal me enke op zondag vergezellen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240