Een mini mysterie

Een mini mysterie

Nu zul je je afvragen wat is het mysterie ? Misschien kunnen jullie me helpen, wie weet. Het eerste wat je zult zeggen is vermoedelijk “hij wil weer wat verkopen !”

Inderdaad, het zou fout zijn om niet te willen verkopen, maar dat vind ik in dit geval niet het belangrijkste.

Ik vraag me al bijna 2 jaar af waarom ik de showa van Ueno niet verkocht krijg. Zijn het slechte koi, is de prijs te hoog, worden ze niet groot genoeg, het zijn allemaal onopgeloste vragen en ik zal er mijn conclusie uit moeten trekken.

Nu is niet verkopen ook niet zo erg, maar het is een serieus kapitaal dat je verliest, en dat is nooit plezierig natuurlijk. Ueno San is trouwens een gerespecteerde dealer in het Zuiden.

Ik weet ook niet goed hoe ik ze moet aanbieden om ze toch interessant te maken, dus ga ik er ook weinig moeite voor doen.

Ik heb besloten om ze een jaar mudpond extra te geven zodat het toch showa van om en bij de 60 cm zullen zijn éénmaal sansai.

Ik zet ze even op een rijtje en dan zien we wel, want het zijn toch showa met klasse die ik aankocht tijdens de Narita event in april 2018.

Showa SH-NA18-44 - ± 50 cm

Showa SH-NA18-45 ± 50 cm

Showa SH-NA18-46 ± 50 cm

Showa SH-NA18-47 ± 50 cm

Showa 1811093 ± 50 cm

Ik sta best open voor kritiek, hier kan je van leren, tenminste als het opbouwende kritiek is. Dus alle voorstellen of opmerkingen zijn welkom. Ik ben wel heel benieuwd hoe ze eind dit jaar uit de mudpond zullen komen, en hoop op een positieve ontwikkeling.

Ik heb ze nu al in mijn gedachten als verliespost genoteerd, maar ik zal toch alles uit de kast halen om een interessante oplossing te zoeken.

Meer afbeeldingen

 Een mini mysterie: afbeelding 1
 Een mini mysterie: afbeelding 2
 Een mini mysterie: afbeelding 3
 Een mini mysterie: afbeelding 4
 Een mini mysterie: afbeelding 5
 Een mini mysterie: afbeelding 6
 Een mini mysterie: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml