Simpel en effectief

Simpel en effectief

Er zijn soms dingen die je ergeren, en één van die dingen is dat er voer in de skimmer verdwijnt.

Voer is duur, en dat wil je niet zien verdwijnen in de skimmer, want dat is puur verlies. Zelf probeer ik al lang een oplossing te vinden om dit probleem op te lossen, maar tot de dag van vandaag had ik niets gevonden.

Je kan natuurlijk de motoren afzetten totdat het voer is opgegeten, maar om dit iedere dag bij iedere vijver te doen, is ook geen oplossing, want dat ben je al gauw moe.

Zinkend voer is wel een oplossing, maar je wil toch af en toe de koi boven zien eten, dus wordt al gauw naar een oplossing gezocht om beide te verenigen. Ik meng dan gewoonlijk het voer.

Wat is nu het probleem als je voer mengt ? Inderdaad de koi duiken over het algemeen eerst naar de bodem om het zinkend voer op te eten en komen pas nadien het drijvend voer opeten, zoals je duidelijk kan zien op dit filmpje.

Ik laat hier tevens mijn mengeling zien die ik tegenwoordig gebruik om wat afwisseling in het eten te brengen. Dit is een mengeling van drijvend en zinkend voer herfst/lente en een portie chlorella voer. Je kan dit trouwens altijd bij mij bestellen indien je dit wenst, ik maak dat graag voor je klaar, het maakt niet uit wat je wil laten mengen.

Om nog even terug te komen op de oplossing voor het voer dat in de skimmers verdwijnt, moet je naar dit filmpje kijken. Dit zou een mogelijke oplossing zijn voor de problemen, eenvoudig en simpel te monteren. Gewoon een tuinslang voor je skimmer en het voer wordt tegengehouden.

Wie nog andere oplossingen heeft, niet gelaten hoor, vertel het ons, of probeer even mee te denken, want ik geloof dat er meerdere mensen zijn die zich hieraan ergeren.

Tenslotte nog even de promotie van vandaag, want ik ga iedere dag een koi in promotie zetten tot het einde van dit jaar. De sanke die ik vandaag in promotie zet is toch wel een specialleke. Je kan het vertalen in het oudere type sanke dat op dit ogenblik onterecht minder gewaardeerd wordt.

Deze sanke SA-V13-10127 werd aangekocht in oktober verleden jaar. Bij dit soort sanke twijfel je bij aankoop, want ze voldoen absoluut niet aan wat er op de netvliezen van de mensen staat gebrand.

Ik ben het hier echter niet helemaal mee akkoord, want als je deze koi ziet rondzwemmen in al zijn glorie, dan heb je werkelijk te maken met een bijzondere verschijning die door zijn body en uitstraling toch een blikvanger is in je vijver.

Je kan er niet naast kijken, hij heeft bijzonder veel spikkels, als sproeten op zijn lijf geplant, maar voor mij verdwijnen deze in het niet bij zijn totaaluitstraling. Hij is jong, hij is groot, hij valt op, wat wil je nog meer, en geniet ondertussen toch even van zijn massieve body.

Hij zal hier in promotie staan tot einde dit jaar, profiteer ervan....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240