Kunst of Kunst

Kunst of Kunst

Het duurt minimaal 8 uur om een koi over te schilderen in acrylverf op hout, maar het is dan ook de moeite om te zien.

Lobke is de vriendin van Matthijs, en spendeert haar vrije tijd in het schilderen van koi. Het enige wat je nodig hebt is een goede foto en uiteraard een hand die de koi op het hout schildert.

Misschien een goed idee voor een eindejaarsgeschenk, of zomaar een geschenk om cadeau te geven aan je vrienden of kennissen.

Wie interesse heeft kan altijd contact opnemen met Matthijs en Lobke. Iedereen in de koiwereld kent Matthijs echter, dus contact maken kan niet zo moeilijk zijn, hetzij per mail, hetzij via facebook.

De veiling van Momotaro is ondertussen afgelopen, en ik heb geen koi kunnen scoren. Mijn collega Kim echter heeft er wel 2 op de kop kunnen tikken, en wel 2 die ik ook op mijn verlanglijstje had staan. Zijn bod zal dan ook hoger geweest zijn, dan de biedingen die ik had lopen.

Nu krijg ik er toch spijt van dat ik er niet zelf bij was, want dan zou het verhaal anders gelopen zijn, en dan had ik de biedingen zelf kunnen sturen. Maar, je moet ook groot zijn in je verlies, en ik wens Kim succes met zijn aankopen. Er zit er eentje tussen waar ik gezond jaloers op ben.

De volgende in de promotiereeks is een showa van Isa, profiteer ervan van volgende week verdwijnen ze. Voor diegenen die het filmpje niet kunnen zien, kunnnen ook via deze link het filmpje bekijken.

Meer afbeeldingen

Kunst of Kunst: afbeelding 1
Kunst of Kunst: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240