Speciekuip contra blauwe bowl

Speciekuip contra blauwe bowl

Onlangs werd er een enquete gehouden over de aankoop van blauwe bowls.

Er was redelijk veel interesse in deze blauwe bowls, maar velen hebben afgehaakt nadat ze de prijs hadden gezien. Begrijpelijk, maar ondanks de matige interesse heb ik de blauwe bowls toch in bestelling genomen.

De molen is in gang gezet, en ze zullen per schip verstuurd worden. Hoe lang dit gaat duren weet ik niet, maar ik zal de mensen die een bowl gekocht hebben, op de hoogte houden.

Ik vind het wel spijtig te moeten vaststellen dat er nogal wat smalende commentaar is gekomen op de prijsstelling van de blauwe bowls door enkele kritici. Kritiek is gezond, daar heb ik geen problemen mee, maar kritiek moet ook gefundeerd zijn. Als men de blauwe bowls van Japan gaat vergelijken met een blauwe speciebak van 20 euro, dan is dat je goed recht. Ik heb zelf ook blauwe speciebakken hier staan, maar het is hetzelfde als een gehaktbal vergelijken met een filet pur...(filet pur = biefsteak van het haasje)

De prijsstelling van de blauwe bowls die ik gehanteerd heb, is aan de betrokkenen minutieus voorberekend, en laat een schamele winst zien voor Interkoi, en dan tel ik nog niet alle last dat ik ermee heb. Tenzij de Japanners mij een onacceptabele prijs hebben doorgegeven, is de prijs meer dan correct. Ik zeg niet dat de Japanners, of de tussenpersonen een te grote winstmarge hebben ingecalculeerd, want dat kan ik van hieruit niet beoordelen. Ik heb reeds verscheidene malen de prijs aangevraagd en kom telkens met eenzelfde prijsstelling.

Ik vind het zonde dat er smalende opmerkingen komen van mensen die voor een briefkaart op de eerste rang willen zitten, en geloof me, ik maak geen onderscheid tussen klanten die grote bedragen of mensen die kleine bedragen willen spenderen. Ik weet zeker dat menigeen dit kan bevestigen...Vermoedelijk is de prijs ook de reden waarom de Japanse blauwe bowls niet te vinden zijn in Europa

Ondertussen zijn de bandvoerautomaten en de pendelvoerautomaten in bestelling genomen, en als het goed is komen die deze week aan. Voor de mensen die er nog interesse voor hebben moeten snel zijn, want ik bestel ze niet iedere week. Er zijn nog 3 bandvoerautomaten over, en 1 pendelvoermachine.

Meer afbeeldingen

Speciekuip contra blauwe bowl: afbeelding 1
Speciekuip contra blauwe bowl: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240