Spotgoedkoop

Spotgoedkoop

Ik hoor af en toe wel eens het verwijt dat ik te duur ben met de koi. Terecht of onterecht, daar kan ik moeilijk een oordeel over vormen.

Ik weet niet wat jullie mening hierover is, maar om dit te ontkrachten heb ik nieuwe verkopers in de strijd geworpen. Hun eerste aanbieding is een mukashi ogon en een sanke. De Mukashi is van Okawa, en de sanke is van Momotaro. Beiden zouden vrouwelijk moeten zijn volgens de kwekers.

Zoals je kan horen op het filmpje heeft mijn nieuwe verkoper "Sander" toch wel een zeer zacht prijsje geplakt op deze werkelijk machtige Mukashi ogon. Geen paling met al verdonkerende vlekken, maar een zacht egale mushashi ogon, die toch wel wat toekomstperspectief in zich heeft. Ze is 39 cm op dit ogenblik, en wacht op een koper. Heb jij interesse ? Doe maar een bod...ik zal zeer soepel zijn....

De Sanke van Momotaro is "slechts" 35 cm, maar heeft wel een zekere uitstraling die door mijn 2de werkkracht, ditmaal een verkoopster "Lisse" naar waarde wordt geschat. Op de jongste veiling van Momotaro gekocht, en uitgeselecteerd als vrouwelijk, moet die hier of daar toch een goedkeurende opmerking krijgen van een potentiële koper. Doe maar een bod...ik zal in deze ook zeer soepel zijn.

Terloops even melden dat mijn kleinkinderen wel degelijk hun handjes hadden ontsmet, maar het is toch zo verleidelijk om een koi eens vast te nemen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240