sportselect.

" /> sportselect.

" />
Sportselect aanbieding

Sportselect aanbieding

Het is deze week (5 maart) weeral 5 jaar geleden dat mijn zoon een sportwinkel heeft geopend met de naam sportselect.

Je zult je nu afvragen wat dit nu te maken heeft met koi ? Wel in principe niets, maar het lijkt me niet meer dan logisch dat je als vader graag een handje helpt en ondersteuning verleent.

Het is niet altijd makkelijk om op te boksen tegen de grote multinationals zoals Decathlon of United Brands, maar ondertussen heeft sportselect toch een eigen naam opgebouwd, vooral door de persoonlijke service en zijn eigen karakter, wat toch iets anders is dan de onpersoonlijke benadering die enkel gericht is op verkoop, en waarbij de mens geen rol meer speelt.

We leven al in een wereld waarin de groten groter worden en de kleintjes soms het loodje moeten leggen tegen deze overmacht. Het is in mijn ogen geen goede evolutie, maar wie ben ik ? Ik ben van een andere generatie en stel iets meer prijs op de persoonlijke touch, dan op de kilte en de afstandelijkheid die meer en meer de overhand haalt.

Dagelijks vertrekken er sportschoenen of kledij zowel naar binnen- als naar buitenland, dank zij zijn webshop www.sportselect.be. De prijzen van sportselect zijn concurrentieel en moeten het zeker niet onderdoen tegen andere sportwinkels, integendeel….

Hoe kan ik dit nu ondersteunen ?

Iedere bestelling of aankoop die je tussen vandaag 3 maart en 10 maart doet, kan je gebruiken om een korting te bekomen op een koi, voor een waarde van 50% van het aankoopbedrag bij sportselect.

Bestel je via de webshop, dan zal deze bestelling ondersteund worden door een faktuur. Bezorg me een copie van deze faktuur, dan heb je recht op 50% van de waarde gedurende de maanden maart en april. De aankoop moet wel gebeuren tussen 3 en 10 maart.

Ga je rechtstreeks kopen in de winkel, bezorg me dan een ticket, maar laat het door mijn zoon Vincent ondertekenen en voorzien van een datum en vermelding "waardebon Interkoi ".

Bij aankoop van een koi of van probites, mijn koivoer kan je de faktuur, of het kasticket voorleggen en kan je 50% van het aankoopbedrag aftrekken van de aankoopprijs. Koop je voor 100 euro, dan krijg je een korting van 50 euro, koop je voor 500 euro, dan krijg je een korting van 250 euro. Waarom ook niet ?

Let wel...Er is slechts 1 ticket of 1 faktuur geldig. Dit om te vermijden dat er tickets verzameld worden, je kan nooit weten...dus als je van plan bent een aankoop te doen, hou er dan rekening mee, dat ik slechts 1 ticket of 1 faktuur per persoon zal aannemen.

Bekijk de trailer

Bekijk de opbouw van 5 jaar geleden.

De opbouw 5 jaar geleden_01

De opbouw 5 jaar geleden_02

De opbouw 5 jaar geleden_03

De opbouw 5 jaar geleden_04

De opbouw 5 jaar geleden_05

Het resultaat_01

Het resultaat_02

Doen….www.sportselect.be

Meer afbeeldingen

Sportselect aanbieding: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240