Stilte voor de stilte

Stilte voor de stilte

Het is zo goed als onmogelijk om iedere dag interessant nieuws te melden. Voor mij is het eigenlijk de tijd om te relaxen, want normaal gezien komt er nu een stille tijd aan. We zitten tegen de examens hier in België en ik veronderstel dat dat in Nederland ook zal zijn.

Dan komt er de vakantie aan voor de meeste mensen, en dan is het rustig uitzitten tot september. Ondertussen laat ik de koi zoveel mogelijk gerust, en hoop ik toch nog wat verkopen te kunnen realiseren. Toeval of niet, van de week heb ik nog enkele koi overgebracht naar de 40 kuubs vijver, en gisteren kreeg ik telefoon in verband met één van de mooiste koi die ik eigenlijk heb.

Misschien niet de meest populaire, maar in mijn ogen wel één van de mooiste koi met een huidje dat je je ogen moet sluiten als je ernaar kijkt. De kogane oshiba shigure samen met de onvoorspelbare Tamaura show. Ik verwijs nog graag even naar de oyakoi van deze unieke soort.

Ik heb vorig jaar op mijn laatste Japan reis filmpjes gemaakt van de oyakoi en ik laat deze nog even zien. Oyakoi 1    -   Oyakoi 2. Ze blijven in mijn ogen ontzettend speciaal, en of je ze graag ziet of niet, ze blijven bijzonder.

Vandaag ga ik met Polleke de laatste foto's maken van de onlangs aangekomen koi, meestal kohaku met een aantal sanke. Zo gauw ik deze foto's en video's heb gemaakt zal  ik alles opnieuw herzien op de website. Mijn tijd nemen om alles opnieuw te activeren, zodat heel het arsenaal terug online staat, want ondertussen heb ik al veel aangemodderd op de website.

Veel koi zijn verdwenen, even offline gezet, ik moet de ganse boel dus opnieuw te voorschijn toveren. Het is een heel werkje, het zal wat tijd in beslag nemen, dus zo gauw als ik een dagje niet zoveel werk heb, zal ik daaraan beginnen.

Wat ben ik nog vergeten te tonen ? Een aantal koi die ik overgezet heb naar de grote vijver om uit te rusten tijdens de zomermaanden. Ik begin met dit viertal, waaronder 2 fraaie kohaku, een ginrin tancho kohaku en een bekko van Tamaura. De kogane en de showa van Tamaura heb ik al laten zien, rest me nog de shusui en een uitzonderlijk mooie kohaku van Momotaro nog te tonen.

Dan heb ik nog een filmpje gemaakt van de tosai van sakai Co die ik ondertussen buiten heb gezet, en die zich bijzonder goed amuseren. Dit zijn bijzonder interessante tosai, en ik vind het eigenlijk spijtig dat koiliefhebbers niet meer ter plaatse komen om koi  uit te kiezen. Ik hoop dat deze tijden niet voorbij zijn !

En als allerlaatste item van vandaag nog even het filmpje van tosai 25 tot 29 waaruit je eventueel kan kiezen. Stuk voor stuk interessante tosai om te zien opgroeien. Mag ik tenslotte ook nog vragen aan de mensen om de laatste koi te  komen ophalen aub. Geniet er gewoon zelf van. 

 

1 reactie

Eric

Bedankt weer voor prachtig lees en kijk plezier veel genot en succes met je top filmmaker .
😂😂


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml