Super Tancho wedstrijd tijdens BKS

Super Tancho wedstrijd tijdens BKS

Wij zullen aanwezig zijn op de Belgische Koishow op 20 en 21 juni, en tegelijkertijd kan je ons bezoeken op onze stand. (Interkoi - Koiroyal)

Tijdens onze aanwezigheid kan je ook meedoen aan een bijzonder interessante wedstrijd. Ik zeg altijd, als je iets doet, doe het dan goed, en ik denk met deze wedstrijd een enorme mooie prijs te verloten. Ik zal het proberen uit te leggen.

Op zaterdag 13 juni, het tancho weekend, de week voor de show, zal ik de aanwezige tancho selecteren en verdelen over 3 bowls. Het zijn allemaal jumbo tosai van Sakai FF, en zijn 40-45 cm.

Uit deze selectie, zal op het einde van de voorstelling, door de personen die aanwezig zijn, de beste tancho worden gekozen die er overblijft. Deze tancho zal verloot worden tijdens de Belgische Koishow in Hasselt.

Hoe zal dit gebeuren ?

Er zal een bokaal in onze tent staan gevuld met 1 kg recovery van Probites. Het aantal pellets dat in die zak zit werd geteld. Je mag tijdens je bezoek een formulier invullen met je gegevens. Vul het aantal pellets in dat jij denkt dat er in de bokaal zitten.

Wie er het dichtst bij is, of wie het juist heeft geraden, is de winnaar van deze fantastische tancho kohaku van Sakai FF. Tijdens de selectie op zaterdag 13 juni, zal er ook een foto en een filmpje gemaakt worden van deze tancho. Hou de website dus in de gaten, want deze zal, in de week voorafgaande aan de show, via het nieuws verschijnen.

Indien er mensen zijn die de tancho niet willen, kan deze ingeruild worden tegen een waardebon van 500 euro dat ze kunnen gebruiken voor de aankoop van Probites.

Men is niet verplicht om Probites aan te kopen, maar….indien men via het invulformulier ook een bestelling plaatst van minimum 6 kg Probites, dan ontvang je een formulier met 5 mogelijkheden om het aantal pellets te raden, zodat je kansen verhoogd worden.

Je moet niet slepen met zakken voer, want je bestelling wordt nadien ook nog gratis en netjes afgeleverd aan huis. En als dit nog niet voldoende is, krijg je nog tijdens de show een korting van 10% op alle aangekochte goederen die in onze tent beschikbaar zijn.

Wij zullen makkelijk te vinden zijn, want er zijn grote spandoeken aangebracht met vermelding van zowel Interkoi als Koiroyal. Bovendien kan je altijd even langskomen voor een babbeltje…

Gisteren heb ik ook het bezoek gekregen van Patrick, die van heel ver kwam om een tosai van Momotaro uit te kiezen. Hij wou ook even kennismaken met het huidige bestand koi, en dat kan je niet weigeren als je 3 uur moet rijden om in Arendonk te geraken. Het was tevens een mooie gelegenheid om de koi die in quarantaine zitten ook even na te kijken, en uiteraard heb ik hier een filmpje van gemaakt. Als dit geen top tosai zijn, dan weet ik het ook niet meer, en geef ik het op...

Mijn showavijver trok natuurlijk ook veel aandacht, en dan kan je niet anders dan enkele mooie showa te laten zien. Tenminste ik denk toch dat ze mogen gezien worden. Ik zie trouwens een bijzonder mooie evolutie in de showa van Isa momenteel, en misschien neem ik ze wel mee naar de show.

Op mijn aanraden, nam hij deze showa van Momotaro mee naar huis. Ik vond het persoonlijk nog één van de betere showa, met veel toekomstmuziek, waarvan de prijs/kwaliteit zeker in orde is.

Tenslotte nog even vermelden dat ik dit weekend gesloten ben. Graag zie ik jullie op de tancho dag van 13 juni. Er zijn op dit ogenblik bijzonder interessante jumbo tosai te zien van zowel Sakai FF als van Momotaro. Veel staan er nog niet op de website, maar daar ga ik volgende week verandering in brengen, en zal ik alle ontbrekende tosai aanvullen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240