Tancho, showa en goshiki naar huis

Tancho, showa en goshiki naar huis

Vandaag kwam Mark zijn beide Momotaro koi ophalen.

Een prachtige Tancho die in december binnen kwam op ca. 16-17 cm. en nu de voorspelde lengte heeft gehaald van 30-31 cm. Dit wordt echt een prachtige tancho. Prachtig Shiroji, mooie spot en een bijna perfecte body. Ik ga deze regelmatig bekijken want hij/zij is slechts 1 km. verhuisd.

Daarbij had Mark op verzoek van zijn vrouw Cindy nog een mooie showa van weer Momotaro aangeschaft uit de selectie die Ben afgelopen februari in Japan heeft uitgezocht. Bij binnenkomst een 16-17 cm. en nu toch al 22 cm. is ook zeker niet slecht.

Mark is afgelopen jaar serieus begonnen met de aanleg van een koi vijver en na onze ontmoeting in Arcen kwam hij al gauw langs om zijn eerste echte Japanse koi aan te schaffen. Dit werd een Omosako Shiro Utsuri Toen hij hoorde dat ik naar Japan ging vroeg hij mij te zoeken naar een leuke tancho. Het werd deze. Heel veel plezier ermee Mark!

Aan het eind van de dag zou Thijs uit Enschede zijn lang geleden gekochte kohaku uit de selectie van Momotaro, door Ben in februari gedaan, komen ophalen. Echter de afgelopen week bleek dat het neusje helemaal vergroeid was waardoor eten niet mogeljk was. Ze bleef al flink achter in de groei dus dat kon niet doorgaan. Maar Thijs wou toch even komen kijken en na een dag met vrouw en dochter winkelen in Batavia Stad in Lelystad kwamen ze toch naar Almere.

We hebben toen de tosai ginrin sanke's en de Goshiki van Otsuka gebowld. De goshiki was van de Otsuka's mijn favoriet en ik had deze zeker meegenomen naar Arcen als ze niet verkocht was. Jullie snappen het natuurijk al, de goshiki is verhuisd naar Enschede. Ook de goshiki is flink gegroeid sinds de aankomst in Nederland. Nu toch ook 32-33 cm. en na aankomst was hij/zij rond de 24 cm.

Heel veel succes en veel plezier aan Thijs en de familie gewenst met deze bijzonder mooie aankoop!

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml