Terug leven in de brouwerij

Terug leven in de brouwerij

Pfff…was dat even zweten de laatste 2 weken, gelukkig is die tijd voorbij en heeft men de weg terug gevonden naar Interkoi.

Het was dan ook gezellig druk, en één van de beste showa vertrok naar huis. Ik zie sommige koi niet graag weggaan, maar het is begrijpelijk dat het beter is voor de koi.

Ze gaan nu de rust tegemoet, en ik weet zeker dat deze showa van Beppu aan alle eisen zal voldoen die verwacht worden.

Ik kan nog altijd genieten van dit wonderlijk schilderij, waarbij het hoofd getekend wordt door zwarte lijnen die nog steeds hun einddoel niet bereikt hebben. Als je van het certificaat uitgaat, kan je niet voorspellen wat het uiteindelijke resultaat zal zijn.

De neus begint nu ook aan het sumi te werken zodat de menware volledig kan gevormd worden, en dan is de perfectie misschien compleet. Kon ik er mijn volgende reis zomaar eens eventjes 30 bijkopen, ik zou niet twijfelen, en van mijn momentum gebruik maken.

Veel bezoekers betekent ook bowlen, en ondanks het feit dat er al veel koi weg zijn, is er toch nog genoeg te zien om van te genieten, tenminste ik nog altijd.

Brute opvallende koi die verschrikkelijk groot kunnen worden, en je bent bij het juiste filmpje. Als je bedenkt dat de brute sanke zo goed als 70 cm is op zijn 3 jaar en dat zijn body blaakt van gezondheid en groeipotentie, dan weet je nooit waar het schip zal stranden. Zijn maat is iets kleiner, maar zeker niet minder.

Als je fouten maakt, moet je die ook kunnen toegeven en door deze 2 sanke aan te kopen ben ik in de fout gegaan, gewoon omdat ik ze te duur betaald heb. Wie interesse heeft om toch deze koi een kans te geven, dan is het nu het moment om met mij contact op te nemen. En een goed verstaander heeft niet veel woorden nodig.

Pieternelleke daarentegen is inderdaad de showa, en dat is er eentje om te koesteren. Ik besef dat deze op dit moment niet voor de verkoop geschikt is, want ze is niet afgewerkt, maar geloof me, die afwerking zal komen. Hou ze gewoon in de gaten…

Een korte bespreking van enkele nisai die overgebleven zijn van vorig jaar is altijd meegenomen. En waar ik altijd door gecharmeerd ben is de uitmuntende teri en de gezonde kleurschakering die ieder hart sneller zou moeten laten kloppen.

Nog een bowl met idem koi is een genot om naar te kijken vind ik persoonlijk. Dit zijn toch koi die nog alle toekomst in zich hebben of zie ik dat verkeerd ?

Tenslotte nog even een asagi om af te sluiten en geschikt gevonden om mee naar Arcen te nemen. Het is een zuster van de asagi die de fantastische eerste prijzen heeft gewonnen in Japan.

Nog even melden dat de actie met het voer in combinatie met de klei een topsucces was, want mijn klei is helemaal op…dankjewel…

Als ik dan nog even vermeld dat ik vandaag aanwezig ben van 10.00 tot 12.00 uur dan is mijn verhaaltje van vandaag weer gedaan...op naar de volgende dag.

Meer afbeeldingen

Terug leven in de brouwerij: afbeelding 1
Terug leven in de brouwerij: afbeelding 2
Terug leven in de brouwerij: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137