Testen met mijn nieuwe camera

Testen met mijn nieuwe camera

Ik neem ontzettend veel foto’s en maak redelijk veel filmpjes, en niet in de beste omstandigheden.

Altijd met 2 camera’s in de aanslag, met veel water en onzachte handen. Het is net hetzelfde als met mijn horloge, dat ik altijd aanlaat….ook in het water, of de telefoon die in mijn hemdzakje zit, en regelmatig het sop kiest als ik met de vissen bezig ben, neen, een fotocamera heeft het niet goed bij mij. Zowel mijn camera, als mijn telefoon, als mijn horloge zijn kwetsbare objecten die ik regelmatig moet vernieuwen.

Ik was echter al lang op zoek naar een alternatief. Vroeger konden spiegelreflexcamera’s geen filmpjes maken, maar ondertussen is dit zo sterk geëvolueerd dat het ondertussen wel kan. Mijn keuze is gevallen op de Sony Alpa A33, maar met een Tamron 18-200 mm lens.

Gisteren dan ook onmiddellijk uitgeprobeerd. Wat een luxe, een spiegelreflexcamera die ook onmiddellijk HQ filmpjes maakt. Ik moet er nog wel mee leren werken, maar het eerste resultaat stemt me optimistisch.

De foto’s en filmpjes zijn dan ook meer een “probeersel” om te zien hoe de toch wel krachtige lens zich gedraagd op grotere afstand, en in een wat donkere omgeving. Kijk zelf maar wat je ervan vind, maar ik ben in ieder geval meer dan tevreden.

Vandaag ben ik trouwens stilaan begonnen met de ontmanteling van de vijvers, en het opnieuw in gang zetten van de bakki showers. Wat een plezier om de vissen terug in actie te zien schieten na bijna 6 maanden inactiviteit. Met een portie zon erbovenop was het een hartverwarmende dag, en mijn koi waren me allemaal dankbaar voor de deskundige zorgen waar ik de ganse dag mee bezig ben geweest. Nog even….nog even….

vijver 7

vijver 6

vijver 8

vijver 1-01

vijver 1-02

Meer afbeeldingen

Testen met mijn nieuwe camera: afbeelding 1
Testen met mijn nieuwe camera: afbeelding 2
Testen met mijn nieuwe camera: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml