The candy store

The candy store

Onze Candy Store was niet alleen voor onze klanten open, maar nog steeds voor ons ook.

Er werden vandaag een groot aantal koi verkocht, die echt de moeite waard waren om te bowlen, te laten zien, en uit te leggen waarom ze zo goed zijn. Ons gevoel om te proberen die extra informatie, die extra koikennis toe te voegen aan de koibelevenis van onze bestaande en nieuwe klanten, geeft ons een voldaan gevoel.

Geduld en vertrouwen is een goede zaak, en al weten wij ook niet alles, menigmaal laten we toch de bewijzen zien. De talrijke voorbeelden van positieve evoluties laten ons sterken in onze kennis, die wij graag delen met onze klanten die er open voor staan. Het is een lange en moeilijke weg die wij soms inslaan, maar de resultaten beginnen zich nu op te stapelen, en hier putten wij ontzettend veel voldoening uit.

De getoonde filmpjes en foto’s geven een overzicht van de koi die het nest verlaten hebben, en wat vooral opvalt is de sublieme ontwikkeling van de 42-reeks die nu haar klasse stilaan vrijgeeft. Iedere keer als wij ze bowlen staan we zelf met verbazing te kijken naar de verbetering die zich tentoonspreid bijj deze serie. Veel word er over gesproken en dikwijls worden deze vissen niet naar waarde geschat. Iedereen die hier een koi van heeft, moest zich eens melden om hun ervaringen hierover te schrijven, want de ontwikkeling hier, is echt bijzonder positief.

Bekijk de foto’s en de filmpjes zelf, en al beantwoorden velen niet aan de gangbare showelelmenten, het zijn stuk voor stuk vrouwen met ballen geworden…

Tussen de koi die zijn weggegaan zit mijn persoonlijke tategoi (deze komt nog wel terug). Dit is voor mij een kindai showa waar ik echt een zwak voor heb. Onmogelijk om te verkopen, want ik heb ze al talloze malen aangeboden aan klanten waar ik “een goed gevoel” bij heb, maar die ik niet heb kunnen overtuigen, of die te veel twijfelen aan de evolutie van deze showa. Toegegeven het is ook moeilijk om deze showa als tategoi te aanschouwen. Ik ga er dan ook niet teveel over doordrammen, maar ik laat ze volgend jaar even terug zien. Het is een prestige mini project van mij, om aan te tonen, dat dit een uniek voorbeeld is, van de mogelijke ontwikkeling van een kindai showa van Momotaro wel te verstaan. Ook al is de ontwikkeling niet positief, dan nog zal ik het laten zien.

904265-904268

904265

904267

904271-mijn tategoi

904272-904901

904279 – de bulldog

1009013-1009012

SA-V8-1036 en SA-V8-1028

Dit zijn 2 zusjes van de veiling van 2008, moeder Gin mako (uit Ryu bloedlijn) x Sensuke vader. De grootste sanke is intuessen verkocht, de andere moet je eens heel goed bekijken. Deze is nog niet verkocht, maar mensen die een echte goede Sanke zoeken met de potentie van deze sanke moeten het filmpje eens een aantal malen bekijken, en dan naar Arendonk komen om te laten bevestigen wat ze zien.

Als laatste nog even vermelden dat er 60 euro is bijgekomen voor de actie van de CliniClowns (verkoop koi) en dat er nog extra 6 loten werden aangekocht voor de inkijkexemplaren van Nishikigoi Symfonie in Arcen, en het beschadigde luxe exemplaar, nummer 50. Wij danken de schenkers voor deze donatie, waardoor het totale bedrag van de actie op 615 euro komt. Er zijn in totaal 40 loten verkocht, wat me toch dik tegenvalt, en ik wil nog 100 loten extra verkopen voor einde van deze maand.

Bovendien loopt het bieden voor de onverknipte uitgave van de DVD's af vandaag. Het sluiten van de biedingen hou ik geheim, maar op een onverzien tijdstip VOOR 12.00 uur stoppen. Als er nog biedingen zijn, wil ik deze in de loop van de voormiddag ontvangen. Het hoogste bod staat nu op 155 euro op naam van J.V. uit Nederland.

Meer afbeeldingen

The candy store: afbeelding 1
The candy store: afbeelding 2
The candy store: afbeelding 3
The candy store: afbeelding 4
The candy store: afbeelding 5
The candy store: afbeelding 6
The candy store: afbeelding 7
The candy store: afbeelding 8
The candy store: afbeelding 9
The candy store: afbeelding 10
The candy store: afbeelding 11
The candy store: afbeelding 12
The candy store: afbeelding 13
The candy store: afbeelding 14
The candy store: afbeelding 15

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137