Interkoi Arendonk en hebben daar een geweldige ontwikkeling gehad. De Torazo's hebben al flink body ontwikkeld en een paar centimeters erbij gekregen. De Sekeguchi heeft vrijwel geen kleur verloren (heeft toch al die tijd binnen gezeten) en is een volwaardige nisai van 51 cm geworden met een pracht body en patroon.

" /> Interkoi Arendonk en hebben daar een geweldige ontwikkeling gehad. De Torazo's hebben al flink body ontwikkeld en een paar centimeters erbij gekregen. De Sekeguchi heeft vrijwel geen kleur verloren (heeft toch al die tijd binnen gezeten) en is een volwaardige nisai van 51 cm geworden met een pracht body en patroon.

" />
Thuis... voorlopig?

Thuis... voorlopig?

De nisai die in het najaar van 2009 zijn aangeschaft bij Torazo, Yamatoya, Momotaro en Sekeguchi zijn vandaag opgehaald bij Interkoi Arendonk en hebben daar een geweldige ontwikkeling gehad. De Torazo's hebben al flink body ontwikkeld en een paar centimeters erbij gekregen. De Sekeguchi heeft vrijwel geen kleur verloren (heeft toch al die tijd binnen gezeten) en is een volwaardige nisai van 51 cm geworden met een pracht body en patroon.

De Momotaro sanke, in 1 woord geweldig, body, lengte en sumi ontwikkeling die je niet geloofd als je de foto's van aankoop niet hebt gezien. Wat een geweldige sanke wordt dit. Nu toch al 56 cm. en een body die gedurende de komende zomer alleen maar nog meer zal ontwikkelen. En dan last but zeker not least de Yamatoya kohaku. Wat een kleurenpracht, een echte Yamatoya waardig, Schitterend beni en een patroon wat met de komende jaren nog meer tot zijn recht zal komen als de patronen verder uit elkaar groeien. Was de afgelopen maand een promotie en ik denk dat een hoop mensen nu spijt hebben dat ze dit gemist hebben of hebben genegeerd. Ik zal de prijzen nog niet aanpassen tot eind mei maar dan wordt het echt een ander verhaal! Schrijf maar vast in de agenda, 30 mei grandioze officiele opening met een aantal heel leuke aanbiedingen... ik bedenk er wel een paar!

Sanke Momotaro en Kohaku Yamatoya

Torazo kohaku's

Showa Sekeguchi en Torazo Tancho sanke

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml