Tijd voor ontspanning

Tijd voor ontspanning

Een koi die een echte metamorfoze heeft ondergaan is deze koi, waarvan je hier een deel van een foto ziet.

Aan jullie om uit te zoeken welke koi het is. In principe niet zo moeilijk, maar het gaat hier eigenlijk toch over de enorme veranderingen die een koi op korte tijd kan ondergaan.

Tevens een nuttige bezigheid om alle koi nog eens één voor één te bekijken. Vanaf het ogenblik dat de juiste koi is geraden zal ik het nieuwsitem vervolledigen en er het bijhorende filmpje en de foto zoals ze nu is erbij plaatsen.

Tja, de juiste koi was snel geraden (7 uur 46 min) wat ook te verwonderen is.

Ik zal dan nu al het filmpje van deze sanke toevoegen, en de verandering in haar profiel activeren. Het is inderdaad de Sakai FF sanke 1310044. Als je nu nog twijfelt aan de onvoorspelbaarheid van sumi, dan is dit een lesje in nederigheid.

Het filmpje bij aankoop is een mooi vergelijk. De sanke is niet overdreven groot, maar wel bedrieglijk. Ze is groter dan je op het eerst zicht zou schatten. Uiteraard is het tejime zeer sterk opgekomen, en bevestigt dat de koi in de eindfase van de ontwikkeling van het sumi zit. Ik hoop dat de vlekken zich nog iets meer zouden samentrekken, maar dat is mogelijk een "wishful thinking".

Dit is volgens mij wel een sanke die op veel begrip uit Japan zou kunnen rekenen. Daar wordt niet zo knibbelig gekeken naar de voorgekauwde showtechnische kenmerken, maar wel naar de echte kwaliteiten van wat ze wel heeft. Wat ook wel opvalt is de opvulling van de body die op dit ogenblik veel struiser en geblokter is, zonder pufferig te zijn. Het zou mooi zijn om hier een degelijke vijver voor te vinden die nog wat lengtegroei kan beloven. Mooi project.

Ik zal Paul eens vragen wat hij ervan vind. Misschien antwoord hij wel.

Meer afbeeldingen

Tijd voor ontspanning: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240