Toch mooi meegenomen

Toch mooi meegenomen

Vanmorgen kreeg ik dit bericht aan in mijn digitale postbus. Een certificaat met de mededeling dat mijn showa derde was geworden op de wakagoi show.

Vraag me nu niet wat erop staat, want dat kan ik niet lezen. Ik wist trouwens niet dat er een soort oorkonde gegeven werd voor de derde prijs, maar toch mooi meegenomen. Nu nog iemand vinden die bekwaam is om dit visje uit te laten groeien tot een volwaardige kampioen. Wie durft....

Wie wil er een jumbo van 85 cm

Wie er interesse heeft om een echte jumbo van 85 cm aan te kopen, moet zich even melden. Deze koi werd als nisai aangekocht in 2009, ze is dus nu 6 jaar. Ondertussen is ze verder uitgegroeid naar 85 cm, waarbij je kan spreken van een echte jumbo.

De kaap van de 90 cm is in bereik, en het gaat hier toch over een zeer speciale koi, namelijk "een Giakomei" ofwel een reversed asagi. Het zal één van de weinige reversed asagi zijn die er nog rondzwemt, want ik heb begrepen dat ze ondertussen niet meer verder gekweekt worden. De kweker trouwens is Otzuka.

Een normale asagi heeft een blauwzwarte tekening met lichtblauwe of witte randen rond de schubben, terwijl dit bij de Giakomei juist andersom is, namelijk zwarte of blauwe randen rond de schubben.

Misschien een mooie blikvanger op de show in Bokrijk als bijzondere koi, wie weet. Ik heb nog een filmpje gevonden bij aankoop. Ondertussen is ze echter wat veranderd. Zoals bij zoveel asagi is ze wat donkerder geworden en is er hi bijgekomen op het staartgedeelte.

Dit doet echter niets af van de imposante verschijning van deze toch wel indrukwekkende koi.

De reden van verkoop is de intentie om een vrij dure koi aan te kopen, en dit is een manier om de financiëe aderlating te verzachten. Wie interesse heeft om dergelijke jumbo aan te kopen, heeft nu dus de mogelijkheid.

Gelieve me een mail te sturen, en ik zal je informatie doorgeven over de prijs, die meer dan menselijk is. Indien dan nog interesse zal ik je in contact brengen met de eigenaar.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240