Toch nog 35 stuks

Toch nog 35 stuks

Ik dacht dat er niet meer zoveel koi waren om opgehaald te worden, maar als ik het natel, dan kom ik toch nog op 35 stuks.

Dat is meer dan ik had verwacht, want ik dacht echt dat de meesten al naar hun nieuwe thuis waren. Johnny kwam met Naomi en Justin even naar zijn ginrin kohaku kijken, en zag dat het goed was. Even gemeten en de juiste maat, namelijk 39 cm, goed voor de Euregio koishow…

Dinsdag komt weer een nieuwe lading binnen, maar dat gaat het vooral over de Taniguchi kohaku en nog 2 sanke van het jaar ervoor.

Een bijzonder populaire koi was deze showa die ik op de valreep kon aankopen op de veiling. Een koi zoals velen graag zien momenteel.

Eén van de grootste en zwaarste sanke die nog bij mij rondzwommen was deze Big Rose sanke uit de stal van Sakai FF. Een beul van een sanke die nog 3 moet worden. Vrij klassiek maar toch nog bijzonder mooi. Met een populair patroon is een koi met een body zoals deze niet meer te betalen.

Tenslotte kwamen Joyce en Roel nog een kijkje nemen naar één van de tosai die onlangs zijn aangekomen. Hun keuze was gevallen op een kohaku, uiteraard van Momotaro, want je kan zeggen wat je wil….ik val altijd terug op Momotaro.

Ik kan het niet uitleggen, maar ik voel me goed bij de koi en bij de patronen van Momotaro. Als je deze 3 tosai in de bowl ziet, dan mag je volgens mij toch meer dan tevreden zijn. Prijstechnisch haalbare koi, allen rond de 40 cm op hun 10 maanden, vrouwelijk en een toekomst voor zich om naar uit te kijken. Dit is waar wij koiliefhebbers het voor doen.

Weet jij welke je van de 3 zou kiezen ? Joyce weet het wel….

Op de valreep kreeg ik gisterenavond nog een kort filmpje binnen van de mannelijke sanke van Momotaro 1503031. Als je deze ziet, wat is er dan mis aan de mannelijke Momotaro mannen ? Het goede beni, de goede body, en niet vervelend patroon, en lakzwart sumi...moet er nog zand zijn !

Nog even herhalen...ik ben vandaag NIET OPEN

Meer afbeeldingen

Toch nog 35 stuks: afbeelding 1
Toch nog 35 stuks: afbeelding 2
Toch nog 35 stuks: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137