Ton en Brian uit Almere

Ton en Brian uit Almere

Appie is de naam van de sanke die zojuist opgehaald werd.

Appie is de naam van de sanke omdat Ton 50 jaar geworden is. Hij heeft deze prachtige koi cadeau gekregen van zijn familie. Toen deze koi in Arendonk kwam was een een spiering en als je hem nu ziet weggaan naar Almere is het een bodybuilder geworden. Deze sanke beloofd zeker nog voor de toekomst. Ik weet zeker dat je hem volgend jaar niet meer terugkent.

Naast Appie heeft Ton ook 2 Nidan kohaku meegenomen uit de Tateshita collectie van Matsue. 1 Kohaku voor hemzelf en 1 Kohaku voor Brian uit Almere. Brian is ook nog zo ontzettend attent geweest om een cadeau af te laten geven voor mij, wat ik ontzettend op prijs stel. Zoals u kunt zien op de foto zijn het 2 flessen wijn. Niet zomaar de eerste de beste wijn hoor. Een echte St.-Estephe van 2001. Blijkbaar is Brian ook nog een echte wijnkenner...

Hier ben ik ontzettend blij mee. Bedankt Brian.

Zoals Ton me beloofd had zou ie de zon meebrengen en na de tientallen regenbuien van vandaag heeft ie inderdaad ook de zon nog meegebracht. Hij heeft dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de bank om nog even te genieten van de koi.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml