Tosai waarin we geloven

Tosai waarin we geloven

Na bezichtiging kwam deze kohaku er als de betere uit.

We hadden ieder onze eigen kohaku gekozen, want kijken en leren blijft één van de plezierigste bezigheden van de koihobby.

We hebben deze selectie al laten zien via een mooie filmopname en daarin kan je zien, dat we toch al proberen te kijken welke tosai een hoge mate van vrouwelijkheidsfaktor bezit. De kleine maruten die als eerste zijn optreden maakt, is mijn keuze. Dit is een patroontje waar ik makkelijk voor val.

Als één van de meest toekomstvolle hebben we deze kohaku even opzij genomen om aan de mensen te presenteren die met een haalbaar budget een beloftevolle kohaku wil aankopen die de hoogst mogelijke kans heeft om vrouwelijk te zijn.

Onze beoordeling:

Mooi driestaps of Sandan patroon, met goede huidkwaliteit. De appelwangetjes staan gedrapeerd naast een flinke grote mond, en van de schouder naar achter loopt de body mooi gloeiend naar achteren, nergens geen buikje, dat eindigt in een mooi odome. Er is geen rood in de rugvin te bespeuren, wat altijd een pluspunt is.

Het tweede patroon zal zeker aan elkaar blijven, en zelfs nog bijtrekken. Het is een mooi symetrisch patroon, neutraal, wat de koi volgens ons een goede uiststraling geeft. Zelf kunnen wij deze koi al projecteren in onze gedachten als ze 50 cm al zijn, en zoals we in het vorig nieuwsitem hebben laten zien, weet je waar dit toe kan leiden.

Omschrijving:

Kweker: Taniguchi

Lengte: ± 30 cm

Ouderdom: 8 maanden

Het is een tosai die je aandacht verdient, en die ik wil aanbieden voor 495 euro.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml