Tutti frutti

Tutti frutti

Onze Luc was de laatste dagen niet in echt goede doen. Niet iets was een bezoeker op zou vallen, maar als je elkaar zowat elke dag ziet, voel je dat. Hij was wat timide, vond ik, te rustig voor zijn doen. Stak volgens mij niet echt goed in zijn vel.

Onder het genot van een bak koffie vroeg ik hem of er iets was. "Nee", zei ie, er is niks aan de hand". Zou het kunnen zijn met het naderende EK dat het hartzeer de boventoon voert nu België er (weer) niet bij is? Zou best kunnen. Maar even later kwam het hoge woord er toch uit. Hij miste Shiba. Och erme, ons Luukske. Welnu, het was een prima dag vandaag en het toeval wilde dat ik - impulsaankoper dat ik ben - vandaag een nieuwe camera heb aangeschaft. Voor de kenners: een Nikon D80 met Nikkor lens 18/70.

Het toeval wilde ook dat ik nog een zakje zinkend karpervoer met tutti frutti smaak had liggen en het leek me een goed idee dat eens op het ondiepe gedeelte van mijn vijver uit te strooien en speciaal voor Luc een paar shots te nemen. Kan ie er weer even tegenaan. Onze Shiba is helemaal verzot op die tuttie frutti pellets en dat is te zien. En ja, ons Clariska kwam ook nog even voorbij. En onze Domino zat continu met zij kop in de waternavel. Geniet ervan Luc!

Rini

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137