Twee oudgedienden

Twee oudgedienden

Gezocht: klanten die graag een showa in hun vijver hebben die opvalt en die tevreden zijn met een doordeweekse kwaltiteit.

Om hier de lofzang over te zwaaien zou mijn geloofwaardigheid aantasten, maar om nu te zeggen dat dit geen deugdelijke showa zijn is ook een brug te ver.

Ik weet het, de eisen zijn bijzonder hoog tegenwoordig, daar niet van, maar die hebben ook een prijskaartje.

Deze showa zwemmen hier al geruime tijd rond. Met andere woorden: dat is zonde en ik zal mijn best doen om die mensen te zoeken die toch nog tevreden zijn met deze blikvangers.

Raar maar waar, toch zijn er veel mensen die nog vallen op deze showa, maar om de één of andere reden kan er geen verkoop tot stand komen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik toch best verschoten ben toen ik de showa in een bowl zette.

Showa 1503044 is ondertussen 5 jaar en zwemt vanaf 2014 bij mij rond. Een serieuze tijdspanne….

Toen ik haar na lange tijd nog eens monsterde werd ik gecharmeerd door de intense witte kleur, het shiroji dat behoorlijk sterk was voor een mannelijke koi. Het doet me zelfs twijfelen of dit wel een man is.

Bouwtechnisch mag hij er gerust zijn, stevig en met zijn 63 cm niet zo klein. Uiteraard wordt het geen jumbo van 80 cm, maar een paar centimeter extra moet toch mogelijk zijn en wie weet !

Ondanks de hitte is het sumi nog behoorlijk sterk aanwezig, het hi is sterk en het totaalplaatje van de koi kan menigeen nog bekoren, dat hoor ik toch aan de reacties.

Soortgelijk is deze showa van Ueno 1603030. Duidelijk aanwezig in de vijver, een mooie menware op het hoofd en is hier aanwezig van april 2016.

Ze is nu slechts 3 jaar en iets over de 50 cm. Het sumi is ook hier nog steeds van behoorlijke kwaliteit, met een opvallende menware, het shiroji is in orde, en het hi is stevig, maar helaas enkele storende beni schubjes.

Raar maar waar, die waren voorheen duidelijker aanwezig, maar zijn ondertussen grotendeels weggetrokken. Vergeef je beide showa hun onvolkomenheden, dan heb je 2 aantrekkelijke showa in je vijver.

Mensen die eventueel interesse hebben om één van deze showa aan te kopen mogen mij een mail sturen met een bod dat zij over hebben voor deze showa. Ik zal het bod rustig bekijken en je binnen enkele uren een antwoord geven.

Vraag geen prijs aan mij, want ik kan enkel geld verliezen op beide showa. Ik overweeg geduldig een bod van iemand die interesse heeft, en anders zoek ik een andere oplossing.

TER INFORMATIE

Ik ben zaterdag enkel open van 11.00 tot 14.00 uur. De zware hitte is vermoedelijk voorbij en een aangename temperatuur van 26° is voor veel mensen een geschenk.

Ik ben zondag niet open, tenzij je een afspraak wil maken, dan zal ik aanwezig zijn. Gelieve dus een afspraak te maken indien je zondag wil langskomen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240