Twee van mijn oudste bewoners

Twee van mijn oudste bewoners

Respectievelijk gekocht in 2015 en 2016 zijn het mijn oudste bewoners die gisteren de deur zijn uitgegaan.

Met andere woorden heb ik er toch nog bijna 4 jaar voor gezorgd. Sanke 1511016 is geboren in 2014, en is nu dus nog maar 5 jaar jong en Showa SH-V16-485 is geboren in 2016 en dus nog maar 3 jaar jong.

Als ik je het filmpje laat zien kan je niet zeggen dat ze er slecht uitzien, en kan ik best tevreden zijn dat ze het goed gedaan hebben ondanks de meer moeilijke omstandigheden.

Als ik een filmpje laat zien toen ik ze aankocht is dat altijd mooi om te vergelijken. Dit filmpje is van april 2016 en mijn hoop was dat het sumi zou doorbreken om een mooie showa te worden. Dat is dus helaas niet gelukt.

Sanke 1511016 werd als nisai aangekocht in het najaar 2015. Ze heeft me altijd bekoort, maar blijkbaar mij alleen. Ik hoop dat ze verder goed zal blijven ontwikkelen, ik heb het gevoel dat ze op een goede plaats is terechtgekomen.

Er werden nog 3 andere koi opgehaald, maar daar heb ik geen filmpjes van gemaakt. Ik moest dringend naar huis, het was inpakken en wegwezen bij wijze van spreken.

TOSAI FESBATTLE 2019

Als je wil meedoen aan de top van het tosai gebeuren en een tosai wil aankopen die alle mogelijkheden heeft om door te groeien naar volwaardige nisai, dan is 27 april de perfecte timing.

Het is niet eenvoudig om eigenaar te worden van dit soort koi, ze worden altijd geselecteer door Ryuki Narita die de sleutel heeft om de beste tosai aan te kopen in Japan.

Hij geeft het geld, hij loopt het risico, maar hij kan ze ook verkopen, en dat maakt alles een stuk eenvoudiger. Moeten wij altijd vechten om koi te verkopen, kan hij niet genoeg aangekocht krijgen en dwingt hij het respect af van iedereen.

Als hij op de veiling aanwezig is, en hij wil een koi, dan is het onnodig om te blijven bieden en kan je de koi slechts bekomen door af en toe recht in zijn ogen te kijken en hem de gunst te vragen om deze koi te mogen kopen…raar maar waar.

Het is me al enkele keren gelukt om dit voor elkaar te krijgen, of je het nu gelooft of niet . Eén voorbeeld dat onlangs plaatsvond bij de Dainichi veiling is deze showa die mij op deze manier gegund werd door Ryuki San.

Ik wil je de link doorgeven naar zijn aanbod van tosai en ik begrijp dat het niet alleen moeilijk is om op deze manier een koi te selecteren, maar als je naar verkoopsite gaat kun je de koi individueel zien met de bijhorende verkoopprijs.

Alle tosai zullen verkocht worden inclusief mudpond seizoen 2019. Met andere woorden zullen het nisai zijn als ze overkomen. Moest je interesse hebben om toch één van deze tosai aan te kopen, contacteer me dan voor informatie over de verkoopvoorwaarden. Deze zul je van mij ontvangen met een breakdown van de prijzen, want de prijzen die jullie zien zijn aankoopprijzen voor ons.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240