Uit de oude doos

Uit de oude doos

Toevallig was ik wat aan het rommelen in mijn gegevens van vroeger toen ik pas begon, en mijn eerste stappen zette in de wereld van de koi.

Kwam ik nog even dit filmpje tegen van mijn eerste succes op mijn eerste show, toen nog in de Beekse Bergen, de voorganger van Appeltern. Ik had de babychampion trofee gewonnen, en ik was ontzettend blij met mijn grote prijs.

Vol overgave ging ik op het podium staan om mijn beker in ontvangst te nemen. Ik nam vol trots mijn kleindochters Lisse en Sofia mee. Het waren heerlijke tijden. Ondertussen is er al veel water door de zee gevloeid, maar toch is het mooi om oude filmpjes of foto's nog eens terug te zien.

Filmpje Baby Champion

Eerste bedrijfsfilm

Bedrijfsfilmpje 2011

Ik was toen al volop bezig met mijn website, en het was een verademing voor de mensen om koi te zien die ook actueel te zien waren. Alle websites in die tijd waren instrumenten die wel bestonden, maar in principe niet gebruikt werden.

Ik geloof dat ik op dat gebied een trendsetter geweest ben, en dat ondertussen velen het medium van internet hebben gevonden. Toch geloof ik dat mijn website nog één van de actueelste is, en dit na 5 jaar. De layout en de functies zijn in principe nog niet veranderd. Ik heb er al dikwijls over nagedacht om dit toch te veranderen, maar ik doe dit bewust nog niet, omdat ik het gevoel heb dat mensen de eigenheid meer waarderen dan de veranderingen. Kleine aanpassingen daarentegen zijn er ondertussen wel gebeurd.

Niet vergeten dat ik ondertussen 4500 filmpjes op youtube heb geplaatst om te laten weergeven via het nieuws. Qua foto's durf ik geen gok doen, maar ik denk wel meer dan 10 000. Ondertussen heb ik de foto's van de eerste 3 jaren wel laten verwijderen, want mijn account was zo hoog geworden, dat het de spuigaten uitliep. Wat betreft nieuwsitems zit ik vandaag aan mijn 1810de nieuwsitem, ofwel 360 nieuwsitems per jaar, wat neerkomt op iedere dag een nieuwsitem.

Ondertussen hebben 808 000 mensen de website reeds bezocht, en dagelijks zijn er gemiddeld 7-800 mensen die op mijn website een bezoekje komen brengen, en ik praat hier over unieke bezoekers, geen hits, want anders zit ik al over de 8 miljoen hits. De website is trouwens niet commercieel opgezet, want hier zouden nog mogelijkheden liggen, maar dat laat ik aan anderen over. De commerciële imput is in principe enkel voor het bedrijf Interkoi zelf.

Gisteren werden er in het kader van "800 jaar Arendonk" een fotoreportage gemaakt, omdat de mensen van Arendonk het toch wel het vermelden waard vonden om te vermelden in hun fotoboek over Arendonk. Ze stonden toch wel even stomverbaasd te kijken naar de installatie en de volledige accomodatie.

Wat voor ons in principe voortaan gewoon is, deed hun toch wel even verbazen. Een mooie anecdote van één van de mannen was de vergelijking met "de gebroederkes Janssens" van Arendonk, de grootste duivenmelkers ter wereld, die niet zo ver van mij woonden. Het was een mooie vergelijking, maar daar hield het dan ook op....

Zo, het deed me plezier om enkele nostalgische sfeerbeelden in het leven te roepen, want op het koifront is er weinig nieuws te melden...

Meer afbeeldingen

Uit de oude doos: afbeelding 1
Uit de oude doos: afbeelding 2
Uit de oude doos: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240