Unikoi uit Erembodegem

Unikoi uit Erembodegem

Een interessant produkt mag ook gelauwerd en gepresenteerd worden. Unikoi is een gewaardeerde verdeler van Probites in België. Als hoofdverdeler van probites heb ik er geen problemen mee al diegenen die probites verkopen af en toe in het zonnetje te zetten.

In dit geval presenteer ik graag een reeks mogelijkheden voor verstandige bakken. Voor velen zijn degelijke quarantainebakken tot vijvers voorzien van glas een goede uitkomst en zal er zeker een goede markt voor zijn.

Deze bakken kunnen volledig vrijstaand geplaatst worden, volledig gevuld en dat zonder doorbuiging, binnenin zijn ze voorzien van een gladde afwerking en er is keuze tussen gewone bodemdrains, beluchte bodemdrains of rooster drains. Het aantal doorvoeren kan vrij gekozen worden, evenals diameter en positie. De standaard kleuren zijn donkergroen, wit, zwart of donkerblauw.

De bakken kunnen gemaakt worden zonder raam of met infinity raam, inhouden variëren zich vanaf 2200 liter - 3400 liter - 6050 liter - 9300 liter - 17600 liter. Prijzen afhankelijk van aantal doorvoeren, drains, type raam, ....

Prijzen vanaf €1095 en op aanvraag.

Over deze bakken moet je geen contact opnemen met mij natuurlijk maar rechstreeks contact opnemen met Bart van Unikoi. Bovendien is Unikoi ook bijzonder bekend in de streek voor al hun producten die je kan vinden in hun groot assortiment van koibenodigdheden. 

Gegroeid uit passie en professioneel verder uitgebaat door bekwame mensen. Een belangrijke schakel voor alle koi benodigdheden in en rond Brussel.

NOG ENKELE SHOWA FILMPJES

Zoals reeds vermeld is het verstandig om langs te komen om de showa even te bekijken en eventueel aan te kopen. Ik zal dagelijks een aantal filmjpes laten zien van deze showa zoals beloofd.

Showa Izumiya 2003000

Showa Izumiya 2003032

Showa Izumiya 2003092

 

Meer afbeeldingen

Unikoi uit Erembodegem: afbeelding 1
Unikoi uit Erembodegem: afbeelding 2
Unikoi uit Erembodegem: afbeelding 3
Unikoi uit Erembodegem: afbeelding 4
Unikoi uit Erembodegem: afbeelding 5
Unikoi uit Erembodegem: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

KONDHO

Was nu juist aan het stoefen over de site, maar Verzenden en WIssen REACTIE liggen boven elkaar. Mag terug worden geplaatst, geen probleem. OTR. Gr. K.  Of snap toch niet wat ik fout doe. Teveel reclame?

interkoi

Ik begrijp niet goed wat je bedoelt Kondho. Ik heb niets gewist voor zover ik weet, tenminste niets van de reacties. Als ik wat wis is het op verzoek van betreffende personen of zaken, dat moet ik ook respecteren !

KONDHO

@interkoi Nu het probleem is dat als ik op verzenden druk, maar dan misschien onbewust dit een tweede maal doe heb ik mijn bericht alweer verwijderd voor het is doorgekomen en nu dacht ik, misschien worden deze ook wel ergens opgeslagen. Vandaar dat grote broer deze van mij niet hoeft te wissen, geschreven is geschreven en enkel een idioot durft zijn mening niet te herzien indien deze fout zou zitten. Ga het u tonen bij volgend bezoek, kan het niet zo goed verwoorden. Gr.K.

KONDHO

@interkoi Misschien Verwijderen/Bewerken van plaats wisselen onderaan de reacties. Leuk he, lastige mensen, ...


The Untouchable

De virtuele koishow van de HKS nadert nu met rasse schreden. Ik wil nog eens even terugkomen op de info die hierover tot dusver meegegeven is. Weet er meer bepaald iemand onder jullie op welke wijze deze virtuele show tot bij het (geïnteresseerde) publiek zal gebracht worden? Zal dit gebeuren door een \'live streaming\' van de deelnemende vats incl. jurering tijdens de drie dagen van de show op de website van HKS (zo zou het idealiter moeten), of zullen we ons moeten tevreden stellen met een publicatie op de zelfde website van de uiteindelijke resultaten en behaalde prijzen door de verschillende deelnemers?  Toppunt is dat er hierover totaal niks te lezen valt op de (tussen haakjes verouderde) website van de HKS. Men zou toch anders verwachten!

rob

Wat ik vernomen heb is er een live stream op die 3 dagen maar hoe of wat precies weet ik niet


interkoi

Ik weet het eerlijk gezegd niet, ik heb de vraag al gesteld, maar nog geen antwoord gekregen. Ik probeer het te achterhalen.


KONDHO

Hoewel ik weinig heb met show, bompa kent wel iemand. Snap wel frustratie in deze en meer dan terecht. Hoop dan nog eens de koromo in beeld te krijgen. (Of ben ik nu fout en zwemt deze niet tussen jouw zwanen) veel geluk.

The Untouchable

@KONDHO Via via heb ik gehoord - en hopelijk is het zo - dat de ai goromo van Izumiya idd zal deelnemen aan de virtuele koi show, naast een 14-tal andere kleppers van de zelfde eigenaars, allemaal koi afkomstig van Interkoi. Maar de concurrentie zal dit jaar niet te onderschatten zijn.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi Evolutie

Showa 2003038

Archief Showa 2003038