Update enkele koi en kleine wedstrijd

Update enkele koi en kleine wedstrijd

De comotie rond Arcen ebt stilaan weg. Ondertussen ben ik weer begonnen om een update te maken van een aantal koi.

Alle koi die nu onder de knop 'nieuwe aanwinsten' komen te staan, zijn gemeten, gecontroleerd, gefotografeerd en gefilmd. In de loop van de dag zullen ze allen onder deze knop verschijnen. In totaal zullen het er een 15-tal zijn.

Ik wil hier ook een kleine wedstrijd aan koppelen voor mensen die eventueel interesse hebben om één van deze koi aan te kopen. Zelf heb ik alle vertrouwen in Taniguchi, en mijn ervaring zegt me dat de ontwikkeling van deze koi meestal zeer positief is.

Denk maar aan de goromo van de show in Arcen die grandioos senior tategoi is geworden, een prijs die je niet moet onderschatten. Nu zullen het niet allemaal tategoi worden, maar dat het goede koi worden staat als een paal boven water.

Om een beetje geestdrift en enthousiasme erin te krijgen wil ik er een klein wedstrijdje aan koppelen, namelijk de volgende:

Al wie in de loop van augustus een koi van Taniguchi aankoopt of een showa van Isa, wordt aangemoedigd door een waardebon. De waardebon bedraagt 50% van de aankoopwaarde van de koi. Deze waardebon is geldig voor de aankoop van een nieuwe koi, ofwel voor andere koiprodukten die ik in mijn gamma heb.

Koop je een koi van 895 euro, dan krijg je dus een waardebon van 447,50 euro ter besteding van een volgende aankoop binnen het jaar van aankoop. Als dit geen aanmoedigingsbon is....

De deelnemers worden dan uitgenodigd om een update te gevan van de koi in het begin van de zomer, om de evolutie te bekijken. Tenslotte wordt er een update gevraagd van de koi tegen 15 augustus van volgend jaar. Deze updates zullen vergezeld moeten zijn van een foto en van een filmpje.

De koi zullen gepresenteerd worden in een speciaal nieuwsitem dat aan deze wedstrijd gewijd wordt, en de personen die dagelijks naar de website kijken worden uitgenodigd om een stem uit te brengen op de best ontwikkelde koi of de koi die in hun ogen de mooiste is geworden.

Geen wedstrijd zonder prijs. Ik heb de prijs verdeeld in twee opties.

Optie 1: Een waardebon van 1000 euro

Optie 2: Een ticket naar Japan tijdens één van mijn reizen.

De enige voorwaarde is dat er minimum 10 deelnemers meedoen aan deze wedstrijd. De wedstrijd is geldig tot 31 augustus

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137