Verdere informatie Blauwe Bowls

Verdere informatie Blauwe Bowls

Ik heb zojuist bericht binnengekregen dat de blauwe bowls verwacht worden rond 9 september.

Ik verwijs hiervoor naar het nieuwsitem van 28-06-13. Na de perikelen om ze verstuurd te krijgen, heeft Narita het heft in handen genomen en werden ze uiteindelijk verstuurd.

Voor mensen die van de gelegenheid nog gebruik willen maken, geef ik nog even de prijs door van deze bowls met de afmeting. De aanbieding blijft dezelfde totdat ze aangekomen zijn, daarna gaan ze naar een normale verkoopprijs. De opgegeven maten zijn breedte boven x breedte onder x hoogte.

Summit bowl S100

Size 940/900/500

prijs: 365 euro

Door een ondoordachte handeling die ik niet verder zal uitleggen, ben ik het overzicht kwijt van de mensen die al gebruik gemaakt hebben van dit aanbod. Diegenen die ik uit mijn hoofd nog weet, zijn op de hoogte gebracht. Diegenen die geen mail van mij aangekregen hebben in verband met de aankomst van de blauwe bowls, gelieve mij alsnog een mail te sturen.

Voor mensen die een originele blauwe bowl wensen te bestellen, stuur me een mail voor 9 september, om nog gebruik te maken van deze aanbieding.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137