Maak hier je keuze maar uit

Maak hier je keuze maar uit

Het zal je maar gebeuren als je moet kiezen uit deze 4 kohaku.

Rood/wit, allemaal met een uniek patroon, goede huidkwaliteit, nog jonge sansai, en buiten eentje zo rond de 60 cm. Er zijn makkelijker dingen te doen.

Het zijn 3 Taniguchi kohaku tegenover 1 Momotaro kohaku, en moest de Momotaro sandank kohaku een beter uitgebalanceerd patroon hebben, dan ben ik zeker dat deze hier niet meer zwom. Persoonlijk heb ik er niet zoveel problemen mee, want de krachtige uitstraling van deze kohaku maakt veel goed. Ik heb haar niet gemeten, maar volgens mij zit ze enkele centimeter boven de 60.

De exlusieve tekeningen van de 2 grotere kohaku zijn in mijn ogen een pluspunt. Ik hou van dit soort patronen. De ouders zijn nog uit een Hinotori moeder x Sakai FF vader, wat voor de nodige genen zorgt. Bij de ene zie ik duidelijk de kop van Hinotori (phoenix), terwijl de andere met het stappenpatroon meer de uitstraling heeft van de papa.

De kleinere sandan kohaku, heeft een bijzonder goede huidkwaliteit, maar is helaas iets minder ontwikkeld, en zal vermoedelijk altijd minder groot worden. Is dit een probleem ? Wel voor de klanten die ik meestal heb voor dit soort koi, maar vandaag of morgen zal er wel iemand vallen voor deze stralende verschijning. Wie het van de 4 het gaat worden is nog niet helemaal beslist, maar in grote lijnen denk ik wel te weten welke het wordt.

Terwijl ik deze koi heb gebowld voor de aangename klant, kon ik het niet laten om nog eens een impressie weer te geven van de vrolijke azukari. Ze amuseren zich te pletter, hebben zich goed aangepast aan de omstandigheden, genieten van de warmte en maken iedere week progressie. Ik zie zeer interessante ontwikkelingen vanop afstand, waarbij sommigen me steeds meer en meer verbazen. Ze gaan richting 50 cm, en mogen nog 2 maanden ongehinderd te keer gaan.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240