Update enkele tosai van dit jaar

Update enkele tosai van dit jaar

De koi gingen begin juli weg en de update is van een maandje later, maar toch schijnen ze al een goede groeicurve te hebben gemaakt.

Dag Luc, zoals beloofd nog een update van de sanke en showa. Sanke meet nu 45cm en de showa ruim 47cm. Ze doen het beiden top en qua bouw pakt de showa nu met name wat….

Laat ons een nieuwe update geven in oktober, want ik ben er bijna zeker van dat je een nog veel spectaculairdere metamorfose zult zien bij deze 2 tosai, en dan vooral met name de showa.

Als je ziet op het certificaat dat ze 41 cm was toen ik ze aankocht in april op de veiling, en ze meet nu 47 cm, na een transport en quarantaineperiode, en als je dan bedenkt dat de groei nu pas gaat beginnen, dan verwacht ik een 53-55 cm tegen eind oktober.

SH V15 412 bij aankoop - 41 cm

SH V15 412 op 10 augustus - 47 cm

SA V15 4217 bij aankoop - 40 cm

SA V15 4217 op 10 augustus - 45 cm

Ik heb nog enkele van deze groeikanonnen zitten, en dan praat ik over bijzonder getalenteerde tosai die eind dit jaar over de 50 cm zullen gaan, volg deze sanke[url" target="_blank" rel="noopener"> maar eens even op…Ik zal er op terugkomen einde van dit jaar.

Ik ben trouwens benieuwd wat de volgende veilingen zullen brengen. Ik heb mijn eerstvolgende reis geboekt op 3 oktober en zal zowel de opensales als de veilingen opvolgen van Momotaro als van Sakai FF.

Medio september zullen de koi getoond worden die op de veilingen zullen aangeboden worden, maar zoals je weet hou ik je op de hoogte.

Ondertussen heb ik alle koi voorzien van een tijdelijke korting. De reden is niet om mijn vijvers leeg te krijgen, want daar zijn deze koi te goed voor, maar wel om mijn portemonnee te spekken indien mogelijk. Ik zou van deze gelegenheid wel gebruik maken, je doet er alleen maar slim aan.

De meeste mensen kijken nu al uit naar de nieuwe koi, maar ik blijf erbij dat het verstandiger is om koi aan te kopen die al geruime tijd in onze wateren rondzwemmen. Ze zijn al veel sterker, beter gehard tegen de omstandigheden in Europa, dit in tegenstelling tot de fragiele koi die nog een hele cyclus moeten doorstaan.

Ik kan je verzekeren dat het een mooi gedoe is in mijn vijvers momenteel, en ik raad iedere koiliefhebber aan om toch eens een kijkje te komen nemen. De prijzen zijn bijzonder gunstig zonder afbreuk te doen van hun waarde.

Meer afbeeldingen

Update enkele tosai van dit jaar: afbeelding 1
Update enkele tosai van dit jaar: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240