vanaf 26 maart tot 15 april

Vanaf 26 maart tot 15 april

Het is mijn wens dat alle koi die nog moeten opgehaald worden dat dit gebeurd tussen 26 maart en 15 april. Bovendien is het ook wenselijk dat je even de koi doorgeeft die je komt ophalen, zodat ik alles kan voorbereiden.

Het zullen drukke 3 tot 4 weken worden, dat staat als een paal boven water. Maar weet je wat, ik ben er gelukkig mee, want het koikichi gebeuren staat op een laag pitje. De redenen hoef ik niet duidelijk te maken veronderstel  ik.

Wat betreft het transport is er nog altijd geen nieuws. Ik hoop dit in de loop van de volgende dagen te ontvangen, maar niets is nog zekerheid momenteel.

Gelukkig krijg ik af en toe nog filmpjes binnen van enkele klanten, en dan ben ik blij dat ik deze kan tonen. De vijver van de Rudy ziet er altijd prima verzorgd uit, en de koi die er in rondzwemmen ken ik allemaal van begin tot einde.

Deze werden zorgvuldig verzameld over enkele jaren. Ik denk dat we bijna 10 jaar in de tijd teruggaan om de eerste aankopen te kunnen aanschouwen. Als ik de codenummers had zou ik het wel weten. Het zou een mooi vergelijk zijn als je de koi bij aankoop zou kunnen vergelijken met de koi zoals ze nu zijn.

 

 

 

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Roy

555


Johan D

555


Wim DW

555


willy

555


Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml