Vandaag geen lang verhaal

Vandaag geen lang verhaal

Ik word momenteel langs alle kanten bestookt met vragen over de koi, dus ik moet mijn tijd indelen, en kan dus geen uitgebreid nieuwsitem schrijven, terwijl ik wel bijzonder veel te vertellen heb.

Ik zal sowieso beginnen met een filmpje van het aanbod, zoals ik normaal altijd doe. Je zult het niet geloven maar we hebben vandaag weer prachtkoi gezien.

We wisten ook dat er serieus wat zou geboden worden, want de kwaliteit was weer een stapje hoger, ondanks het feit dat het verschil minimaal is. Dit heeft toch betrekking op de prijs, die niet evenredig stijgt, maar plots grote hoogten aanneemt.

Ondanks dit gegeven heb ik besloten om toch de koe bij de horens te pakken, en te proberen mijn slag te slaan. Ik weet het, velen hopen dat ik bij Sakai nog een aantal koi zou aankopen, maar ik weet dat dit een zware opgave zou worden, en dan is het een kwestie van een keuze maken.

Ik ben en blijf echter een Momotaro man, en dat zal zo blijven tot het einde van mijn Interkoi leven. Waar je goed bent moet je blijven…

Ik wou proberen enkele sansai aan te kopen, want die hadden mijn hart gestolen. Helaas niet dat van mij alleen. Bij sommigen rees de prijs de pan uit, bij sommigen was het menselijk, maar dat waren dan weer niet de koi die ik wou.

De duurste was bekend, want die wou iedereen, en is voor 10 000 000 yennekes verkocht. Geluk ermee…

Een showa leek me een haalbare kaart in deze categorie, want Adam stond erachter, en dat deed de deur dicht. Ik bood serieus mee, en dacht op een bepaald moment op te geven, totdat ik voelde dat het volgende bod raak zou zijn. Dat is me dan ook gelukt en heeft geresulteert in de aankoop van dit prachtig monster.

Of je deze nu graag ziet of niet, dat moet ieder voor zichzelf uitmaken, want ik zie haar bijzonder graag, en ze heeft een krachtuitstraling die iedereen op prijs kan stellen. Dat merk ik trouwens aan de reacties. De body en de uitstraling is gewoon mijn ding.

Wanneer grootte overgaat naar schoonheid dan kom je dicht in de buurt bij de rechtstreekse dochter van de meest indrukwekkende showa van aller tijden, namelijk Lion Queen, die ondertussen 107 cm is geworden. Ze is nog steeds onder ons, maar we hebben ze nog niet gezien.

Een mooi filmpje wil ik je echter niet onthouden. Het is misschien decadent, maar dat hoort helaas bij het leven. Op dit filmpje zie je hoe het in zijn werk gaat met de duurste showa die er verkocht werd. De filmer van dienst was Johan.

Hier ga ik het bij laten. We hebben een pracht van een veiling beleefd met veel hoogtepunten, en we hebben deze avond nog gezellig gedineerd, en nu is het bedtijd. Ik kan het goed vinden met Tjaard, en Tjaard heeft me al laten weten dat hij me misschien niet meer kan missen.

Wel wil ik zeggen dat ik zelf geen duurdere koi van Sakai meer zal aankopen. Je bent vrij om zelf een keuze te maken via de website van Sakai FF. Wij zullen de koi samen beoordelen en zien of alles in orde is met de koi.

Het enige wat je moet doen is een biedprijs doorgeven, ik ga zelf geen risico nemen. Morgen is het de laatste kans dat je een eventueel bod kan doorgeven, want het is opensales morgen en het is kort dag.

De voorwaarden zal ik als volgt omschrijven: Biedprijs + commissieloon Interkoi + transport + BTW is je aankoopprijs. In de commissie is het verblijf begrepen in Arendonk tot medio april volgend jaar. Ik geef geen garantie tijdens het winterverblijf, maar doe er natuurlijk alles aan om alles 100% te laten verlopen.

Ik kan je wel zeggen dat het bijzonder moeilijk is om de koi te volgen op de veiling van Sakai, want die smijt alles door elkaar zodat je bijzonder attent moet zijn.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240