Veiling Momotaro

Veiling Momotaro

De veilingen komen er weer aan. Het is zeker en vast de moeite om alle koi eens te bekijken. Laat je wel niet verleiden door de start bedragen, want daar heb je niets aan. De realiteit is anders.

De veiling zal gehouden worden van dinsdag 18 januari tot 20 januari en er zullen tosai aangeboden worden en nisai. Het vervelende is dat alle koi normaal moeten getransporteert worden, dus ik moet nog even regelen of de koi kunnen blijven tot april. 

Ik heb de koi nog niet 100% bekeken, dat zal ik in de loop van de volgende dagen wel doen. Het ziet er behoorlijk interessant uit, maar we zullen moeten afwachten waar het schip strand tijdens het bieden. Ik veronderstel dat de veilingnen nu weer iedere maand gehouden worden.

Ging ik vroeger 4 tot 5 keer per jaar naar Japan om de veilingen live bij te houden, het is nu heel wat saaier geworden. Natuurlijk zou ik naar Japan kunnen vliegen, maar dan moet ik 10 dagen in quarantaine vooraleer ik de kamer mag verlaten en dat zie ik zo dadelijk niet zitten.

In ieder geval mogen de mensen die interesse hebben mij contacteren. Ik zal je helpen om een indicatie van mogelijke biedingsprijs te geven gekoppeld aan een berekening wat de uiteindelijke prijs zal zijn. Staar je in ieder geval niet blind op het startbod. 

Momotaro veiling januari 2022

Ik heb ondertussen dat ik het nieuwsbericht schreef contact gehad met Daisuke. De tosai moeten dadelijk verscheept worden, de nisai mogen blijven tot april. 

23
18
17
15
15
20
17
19

Laat Een Reactie Achter

11 reacties

Wiechert

Zo Luc daar zitten echt fantastische vissen tussen zeg .
De 203 vind ik persoonlijk geweldig 👌

Polleke

Idd Wiechert , ik zou ook wel kunnen kiezen ...en dat voor maar 100.000 Yen 😂 . 


ben

geintje luc jij heb de beste koi,s daar mag je best wat meer voor payen


beereke

die showa's met nr 151 en 208 vind ik heel mooi 😍


Jurgen

Ik zie daar idd wel een aantal fraaie Sanke tussen staan.   En ik zie dat het aanbod beschikbare nisai bij Interkoi wat uitgedund raakt.  Ik hoop dat Bompa ergens wat fraaie Sanke aan een haalbare prijs kan binnen halen.  Succes Luc !


Phil

Ben,dat is nen goeie😁😜👍

interkoi

ochot, nu kunnen ze plots reagen hahaha


ben

als je nu niet meer 4 a 5 keer naar japan hoef kun je de prijzen best wat drukken 😁😁🤔🤔

interkoi

Goed idee, ik zal de verwarmingskosten eens gaan berekenen ! Zou het al vergeten. Ik heb het ondertussen zowat eens berekend, en ik reken ongeveer 10 000 euro voor de reis- en verblijfkosten in Japan. Ik verkoop gemiddeld 300 koi per jaar.  Dat komt dan neer op ongeveer 33 euro per koi. Rond het af op 50 euro per koi....dat zal de zaak niet maken, of wel ?


Jack

Zitten wel een aantal interessante Koi tussen. Heel fraaie Sanke. Mooie boxen. De prijzen zullen weer een hele uitdaging worden....... Succes Luc , misschien Momentum ?!

interkoi

Momentum....ik vrees ervoor.


Koi v/d week

2111007

kohaku 2111007
Verkocht
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml