Very high Quality tategoi trio

Very high Quality tategoi trio

Ik was niet van plan om nog een actie te plannen, maar vandaag en morgen doe ik het toch nog eens, daarna stopt het definitief !

Als je snel bent kan je misschien je slag slaan met dit uitzonderlijk aanbod.

Niet alleen koop je 3 topkoi, je betaalt slechts een fractie van de waarde van deze tategoi. De eerste die reageert, is ook de eerste die kans maakt om dit toptrio te kijken.

Bekijk het filmpje van de 3 aangeboden koi, en twijfel niet aan de klasse van dit trio. Dit voor de luttele prijs van 149,99 euro. Wel zo snel mogelijk op te halen en mee te nemen.

Hier kan je bijna 99% zeker zijn dat ze allen 80 cm kunnen halen, tenminste als je lang genoeg wacht. Ik heb altijd geleerd om nooit 100% te zeggen, want je zou eens fout moeten zijn !

Misschien ook nog een goede gelegenheid om nog een aantal trio's aan te bieden. Het enige nadeel is dat je ze per 3 moet kopen, maar dat kan voor beginnende koiliefhebbers ook een voordeel zijn.

Waarom telkens trio's zul je je afvragen ? Heel eenvoudig, omdat de prijs dan pas interessant is als ik ze per 3 kan aanbieden, zodat ik niet teveel verlies moet nemen. Dit zijn stuk voor stuk degelijke koi die ik samengesteld heb omdat ze een mooie trio vormen. Geen trio ? Dan worden ze volgend jaar terug in de verkoop gezet, zo simpel is het. Bovendien zijn ze stuk voor stuk beter dan de modale koi.

Ziehier het overzicht van de aangeboden Trio's.

Trio 3

Bekijk het filmpje en zeg dan maar wat je ervan denkt ! Sanke van Kanno, Kohaku van Dainichi en een showa van Momotaro die een uitstekend trio vormen. Kan het nog mooier ?

Prijs: 1999.99 euro

Trio 4

Bekijk het filmpje. 185 cm Momotaro, een tancho sanke, een Showa en een sanke.

Prijs: 2999.99 euro

Trio 5

Bekijk het filmpje. Een showa van Momotaro, een mukashi ogon van Okawa en een kohaku van Taniguchi.

Prijs: 1499.99 euro

Trio 1

Bekijk het filmpje. Dit trio is ook al een keer aangeboden, maar blijft nog in de running

Prijs: 1499.99 euro

Trio 6

Bekijk het filmpje. Eenvoud siert... Magistraal pakket van kohaku, waaronder 1x tancho kohaku, allen van Sakai FF en allen ± 45 cm. Niet te versmaden.

Prijs: 1499.99 euro

Trio 7

Bekijk het filmpje.Een niet te onderschatten trio van 3 topvissen, tenminste zo denk ik erover. Alle 3 nog alle toekomstpotentieel, en alle 3 nog zeker niet aan het eind van hun krachten.

Prijs: 11 999.99 euro

En als er iemand is die graag een grote koi heeft in zijn vijver voor een prijs die nergens zijn gelijke kent, dan kan hij een kijkje nemen naar deze sanke van Momotaro die ik voor 500 euro aanbied, sorry, voor 499.99 euro. Ook deze kohaku wordt uiteindelijk weggegeven voor de belachelijke prijs van 599.99 euro.

Leg je verwachtingspatroon niet te hoog. What you see is what you get, en deze kan nog steeds een aantal jaren je vijver sieren, maar verlang niet het uiterste van deze koi die hier het langst vertoeven van allemaal.

Meer afbeeldingen

Very high Quality tategoi trio: afbeelding 1
Very high Quality tategoi trio: afbeelding 2
Very high Quality tategoi trio: afbeelding 3
Very high Quality tategoi trio: afbeelding 4
Very high Quality tategoi trio: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137