Voila, klus geklaard

Voila, klus geklaard

Tenminste 2 van de 5 bakki's zijn nu gedaan. Toch een heel werkje waar je een dagtaak aan hebt.

Alles uit de bakki's halen, spoelen met de hogedrukreiniger, gat inboren en waterdoorvoer monteren met kogelkraan. Vandaag toch de ganse dag bezig geweest met 2 man, en tussendoor nog een koi verkocht.

We hebben de onderste bakki gewoon leeg gelaten, en de bovenste drie met minder materiaal gevuld, zodat het echte bakki geweld meer de bovenhand krijgt. Het water spuit er nu met 25 m³ per uur erdoor en geloof me, dat geeft een goed gevoel. Ik kan nu gewoon iedere dag de kraan openzetten, en desgewenst iedere week even met de hogdrukreiniger door de onderste bakki spuiten, a piece of cake. Wel hebben we de bakki's nu wat hellende achterover gezet, zodat het vuil goed weg kan richting uitvoer. Op het filmpje kan je zien hoe het in de praktijk werkt.

Volgende week ga ik even de drie andere bakki's doen, en dan kunnen we weeral verder borduren. Zoals vermeld heeft één van mijn lievelingskoi het nest verlaten, en ik denk nog niet de minste. Het is een waar kunstwerk in worden. Ik heb het hier over deze showa van de veiling 2009. Geen geweldige groeier, geen bodybuilder, maar wel een kunstwerk in wording. Gelukkig komt deze niet ver van mijn huis te zitten, zodat ik haar nog kan opvolgen. Ik ben er heilig van overtuigd, dat dit een showa van grote klasse wordt. Zelfs als zij de grootse niet wordt, het blijft een Van Gogh.

Nog even vermelden dat ik 5 loten heb mogen uitschrijven ter waarde van 25 euro voor de CliniClowns, en dit van de koivrienden. Het totaal komt hiermee op 520 euro. Ik vestig dan nog eens iedereen de aandacht op dit project, dat je in een vorig nieuwsitem kan lezen.

De aanbieding van Rini voor zijn donatie van het ruwe en ongecensureerde beeldmateriaal van de dvd van Nishikigoi Symfonie loopt nog tot 11 september. Er is een bod van 150 euro enje kan nog een bod uitbrengen tot een bepaald tijdstip dat ik even niet prijsgeef, maar dat op 11 september afloopt. Het kan om 8.00 uur s'morgens zijn, maar het kan ook s'middags of s'avonds zijn.

Waarom weet ik niet, maar ik verwacht morgen nogal wat volk. Er zijn dan ook 2 schitterende bakken te zien met veelbelovende en betaalbare koi. Ten eerste zijn er de koi die van hun vakantie in de groeivijver zijn teruggekomen, en dan heb je nog de keuze uit een aantal tosai die in november op cruise kunnen gaan naar de groeivijver. Ik beloof dat ik niet te moeilijk zal zijn met de prijzen, maar kwaliteit moet je nu eenmaal betalen, en er zitten nog heerlijke koi te wachten. Ik ben benieuwd....

Meer afbeeldingen

Voila, klus geklaard: afbeelding 1
Voila, klus geklaard: afbeelding 2
Voila, klus geklaard: afbeelding 3
Voila, klus geklaard: afbeelding 4
Voila, klus geklaard: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137