Volg de prijs

Volg de prijs

Deze week is de laatste week dat ik open ben, want volgende vertrek is dinsdag weer naar Japan om te zien of ik kan scoren.

We proberen natuurlijk weer zoveel mogelijk koi te verkopen, en ik ga deze week beginnen met een onderdeel dat ik vroeger wel eens op kleine schaal heb gedaan. Aan de rechterzijde waar de banners normaal staan heb ik een foto gezet met als titel "volg de prijs".

Wat is de bedoeling

Ik heb vandaag een aantal koi gebowld van verleden jaar. Deze koi hebben het bijzonder goed gedaan, hebben de winter zonder problemen verteerd en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van hun gedrag. Geloof je het niet ? Kijk dan even naar dit filmpje dat ik vandaag gemaakt heb.

Als ik naast de vijver kom, volgen ze me gewoon voor eten, en in het tweede deel van de film geef ik ze een beetje eten na het bowlen. Ze hebben er gewoon geen probleem mee, en zwemmen uitmuntend rond.

Gezonde koi in een gezond lichaam in een gezonde vijver is kortweg mijn verhaal. Geen blauwe bakjes syndroom, maar een gezond leven in een vijver waar voldoende plaat is... Alle koi die in deze vijver zitten probeer ik nog dit jaar te verkopen, ik zal er tenminste alles voor doen om dit voor elkaar te krijgen.

Ik start met een bepaalde prijs, deze prijs is wat de koi normaal moet kosten. Onverwacht, dat kan na een uur zijn, dat kan na 3 minuten, dat kan na 4 uur zijn, zal ik de prijs verlagen. Ik verlaag de prijs totdat iemand besluit om de koi aan te kopen. Er is een bodemprijs aan verbonden, want ik ben wel goed, maar nog niet zot…

Als de bodemprijs bereikt is, vervalt het aanbod, zo simpel is het. Als er zich iemand aanmeldt om de koi te kopen, zal het aanbod natuurlijk ook verdwijnen. De koi zal zolang de aanbieding geldt onder de knop "nieuwe aanwinsten" verschijnen, of je klikt eenvoudig op de banner aan de rechterzijde.

Er zitten bijzonder goede en gezonde koi tussen, dus waag je kans, en als je prijs bereikt is, wees er dan als de kippen bij...b

Wat betreft deze shiro:

Deze shiro heb ik aangekocht op de veiling van februari 2013. De koi is nu 44 maanden of zeg maar yonsai. Ze heeft een geweldige uitstraling, maar heeft ook een klein buikje ontwikkeld doordat ze teveel energie in de eieren heeft gestoken.

Een goede vijver zou wonderen doen en een prachtige oplossing zijn voor deze bijzondere shiro die per jaar nog een 3-4 cm groeit bij mij. In een gezonde en rustige vijver, zou dit nog veel kunnen verbeteren. Het is in iedere geval een aanwinst voor iedere koiliefhebber, en ze zal zeker uw aandacht trekken in de vijver.Als de cijfertjes minimaal naar beneden gaan, zullen ook je kansen voor aankoop naar beneden gaan.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137